Underworld: Przebudzenie

Underworld: Awakening
2012
6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 78031
4,2 8 krytyków
Underworld: Przebudzenie
powrót do forum filmu Underworld: Przebudzenie
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ralera

nie ma to jak dobry spoiler, co nie?
że też nie idzie banować takich...

ralera

SPOILER ALERT, EEEEOOOOOEEEEEOOOOOO! Ostrzegam, że w poście ralery jest spoiler. : P

Gadzio92

Ja właśnie wróciłem i muszę powiedzieć, że nawet nie wiem kiedy mi ta ponad godzina zleciała. Sporo się dzieje, sporo walki i strzelania.

mat2040

niezbyt przepadam za filmami, których fabułą jest strzelaninka. Obawiam się ,że ten film będzie trochę taką przypominał.
Zdecydowanie najlepszy z trzech ostatnich części był "Bunt Lynaków"- przypomina choć trochę nowa część tą?

ocenił(a) film na 9
Gadzio92

Cholera, film był fenomenalny, ja tak samo jak @mat2040 nie wiedziałem kiedy mi ta godzina zleciała. Przez cały film jest akcja, trzyma w napięciu, są momenty w których dreszczyk przejdzie(nie ze strachu), jeśli ktoś się jeszcze nie wybrał, a się zastanawia to jak naajbardziej polecam, nie przejmować się, że w 3D, bo nie jest tragicznie. Teraz tylko czekać na kolejną część, bo się zapowiada (już mówię otwarcie, bo @ralera i tak powiedział wszystko w tym temacie.)

ocenił(a) film na 9
fonszz

ja również nie zauważyłam kiedy mi czas zleciał. Bardzo fajny film, do samego końca nie wiadomo co tak na prawdę się stanie. Efekty bardzo dobre. Dzięki Bogu nie było opowiadania historii przez 3/4 filmu i walka na koniec,tylko akcja toczyła się cały czas. Niekiedy bardzo zaskakujący obrót spraw. Polecam

ocenił(a) film na 6
Gadzio92

Tak jak poprzednicy mówią: dużo akcji, bardzo wciąga. Byłem zachwycony tylko opadły mi ręce pod koniec ponieważ tak chamsko dają do zrozumienia że będzie kolejna cześć i już wiadomo o czym ona będzie. To moim zdaniem jedyny minus.

ocenił(a) film na 8
dzeremy

Dokładnie, zakończenie mnie zirytowało :<

Gadzio92

męczyłam się od samego początku. Poszłam na ten film przez przypadek i musiałam wyjść w połowie, mimo, że praktycznie nigdy tego nie robię. Nie polecam, strata czasu.

ocenił(a) film na 7
Gadzio92

Całkiem nieźle, faktycznie czas bardzo szybko zleciał. Dużo strzelania, sporo efektów i faktycznie, będzie kolejna część, moim zdaniem powinni wyjaśnić wszystko już w tej, no ale trzeba zarabiać.

biedroneczka_90_8

Mnie też szybko zleciało troche brakło fabuły ale to typowe w 3D z RE też tak było jednak film jest na tyle dobry że można go jakoś przegryźć przynajmniej nie wyszłam z kina śmiejąc się tak jak po beznadziejnej 3