w 4 części underworld nie ma michaela corrwina? hybrydy chłopaka selene jeśli dobrze
pamiętam w 2 nie zginął więc co się z nim stało że nie ma go w 4?
Będzie o nim wzmianka ale strzelam iż stworzyli z jego genów i genów Williama tego super-lykanina i że niema dla niego nadziei a Selena będzie musiała go zabić by powstrzymać ogromną wojne
moim zdaniem ta część jest zbędna,podobnie jak np. najnowsza część Piratów z Karaibów- niewypał wg mnie, no ale co kto lubi ;) zwiastun nowego Underworlda mnie odtrącił, w tej części Selena kojarzy mi się aż za bardzo z super bohaterką z komiksu :/ w przeciwieństwie do trzech poprzednich części... może jednak się mylę i film będzie dobry podobnie jak wcześniejsze :)
ja jestem fanem underworld więc 4 na pewno obejrzę choć mam przeczucie że 4 jest robiona na siłę i z słabą fabuła sam fakt braku corrwina utwierdza mnie w tym przekonaniu nie wspominając już o motywie córki selene który mi się wybitnie nie podoba bo jestem zdania że wampiry(lykanie też )nie mogą być w ciąży i rodzić ale to już inna historia mimo mych obaw mam nadzieje że 4 będzie równie dobra jak pozostałe części
w takim razie pamiętaj o mnie i daj mi znać czy spełniły się nadzieje czy obawy ;) jak już obejrzysz, ponieważ też jestem fanką tego filmu i mając więcej obaw niż nadziei, nie chcę bez potrzeby zepsuć sobie całości
jasne nie ma sprawy ale do kina dopiero w lutym będę mógł się wybrać więc na recenzje musisz trochę poczekać no chyba że wcześniej obejrzę w domu ;)
Widziałeś w ogóle ten film? Michael żyje i ma się dobrze. To że przez prawie cały film jest zamrożony to inna sprawa