Taaa, Nie powiedziałbym żeby ta ocena "7,1" była prawidłowa.
Jako Fan serii przykro mi mówić, ale po obejrzeniu, ocenił bym najwyżej na 6,8-6,9 a najniżej na 6,5.
Zastanowię się jeszcze jak ten film ocenić.
Ja dałam 5 bo to naprawdę qpa. Efekty porażająco żenujące momentami. Historia beznadziejna, kilka fajnych momentów to za mało. Ciekawsza byłaby historia jak rozpoczęła się wojna między ludźmi , lykanami i wampirami. A zaserwowali zakończenie. I mogli doarować sobie Micheal i uśmiercić go , a nie wciskać jego cyfrową facjatę, AKtro do roli pewnie nie wróci, więc ci mogą wkombinować z nim dalej jak nakręcą kolejne części , a z pewnością to zrobią.
film bez napisów ma około 1h15min zazwyczaj "takie hity" trwają 1h50min - w tym przypadku twórcy uznali, że wystarczy że wytną te 35 min "zbędnej" fabuły i uraczą nas samą napier...ką
Najnowszy resident evil ma godnego rywala :D
a kolejna cześć residenta tuż tuż
Tego filmu nawet efekt 3D nie jest w stanie uratować. Totalna porażka, dno i wodorosty!!!!
Czemu niby tak uważasz ? Zarówno ja, jak i osoby z którymi oglądałem film bawiły się świetnie. Dobra rozrywka w świetnym 3D (chyba tylko Avatar i RE-A miały tak dobre efekty, choć gorszą 'ostrość'). Po serii Underworld cudów nie wymagam. Chcę rozerwać się w kinie oglądając nawalankę pomiędzy wampirami i lycanami i dokładnie to dostałem :)