Upadek

Falling Down
1993
7,7 102 tys. ocen
7,7 10 1 102132
7,7 41 krytyków
Upadek
powrót do forum filmu Upadek

na pewno nie będe odosobniony w swej prośbie patrząc po opisach, kampania w sprawie wyszczególnienia tego filmu ruszyła!!!!!!!!!!!!!!

bokser_Ken_Wywietrznik

Ten film zasługuje na wyróznienie go, jestem tego samego zdania jak Ty :-)

ocenił(a) film na 10
bokser_Ken_Wywietrznik

W pełni popieram wyróżnienie dla tego filmu.

ocenił(a) film na 8
DFence

Też polecam ten film.
Ciekawe, jaka jest procedura nadawania odznaczenia "filmweb poleca"?

bokser_Ken_Wywietrznik

dupa blada...marmolada...fil zalicza sie i uważam że zasługuje na takie wyróznienie, jednak na tyle lipny jest ten serwis...że nie może film z przed 98 roku dostac takiego wyróżnienia...ludzie postarajcie sie...dajcie cos z siebie albo znikniecie na dobre z serc innych itd...co ja bede sie rozpisywal...po prosyu zróbcie cos z tym....pozdro,...i (bez urazy)...po prostu profesjonalizm)...

ocenił(a) film na 10
bokser_Ken_Wywietrznik

również jestem za!

ocenił(a) film na 10
CcEan

niestety znaczek 'filmweb poleca' film moze dostac jedynie w momencie wejscia na ekrany. wiem ze to glupie, ale niestety tak jest.

pozostaje jedynie liczyc na powtorna premiere (jak pulp fiction) :)

a tak swoja droga jesli ten film nie zasluguje na 10/10 to ja nie wiem jaki zasluguje (:

ocenił(a) film na 8
Orest_Lenczyk

No to gremium, przyznające ten wieczny i niezmienny znak, ma bardzo odpowiedzialną pracę. Przewidzieć, który film jest ponadczasowy, to nie lada sztuka.

ocenił(a) film na 10
bokser_Ken_Wywietrznik

arcydzieło genialny film zasługuje na wyróżnienie !!!!!!!!1

ocenił(a) film na 10
bokser_Ken_Wywietrznik

JA ROWNIEZ POPIERAM! MACIE MOJ GLOS! FILMWEB BARDZO PROSIMY O TEN ZNACZEK!

ocenił(a) film na 9
Poznaj_Rzeznika

ale co wam da ten 'znaczek filmweba'? Film jest bardzo dobry, dla mnie wrecz swietny, ale jaki macie w tym interes?Sadze, ze pozniej pojawiliby sie topick iw stylu 'nudny, ale fajna akcja z bazuka' itp.Film nie musi miec jakiegos znaczka w internecie, zeby byc dobry, prawda ?

ocenił(a) film na 10
bokser_Ken_Wywietrznik

ZNACZEK "FILMWEB POLECA" by się przydał, może by się filmem zainteresował jakiś fan Piły (odc. 1-17) albo (tylko) filmowego Władcy Pierścieni. Im więcej ludzi obejrzy taki film , tym lepiej. Sorry za zgryźliwość, oczywiście mógłby przyciągać także "normalnych zjadaczy filmów".

ocenił(a) film na 10
Zbyszek_23

Wielki Bracie prosimy znaczek!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Robert_De_Niro

o znaczek*

bokser_Ken_Wywietrznik

To może skoro jest za stary, zmienić na coś innego, stworzyć jakiś nowy "znaczek"?

Swoją drogą, zmoderujcie opisy filmu... Ten napisany przez selenę (selena) jest tragiczny. Streszczenie parunastu pierwszych minut i potworne literówki. Do wyrzucenia na śmietnik historii z etykietą "Jak opis filmu nie może wyglądać"

ocenił(a) film na 9
zammer

Np. znaczek Filmweb bardzo poleca!!! A tak na marginesie to tego typu wyróżnieniem jest top 100 (z różnicą że przyznawane przez 1000+ użytkowników :-) i to właśnie tam powinien byc.

Naprawdę świetny, nieprzeciętny. Gorąco polecam każdemu!!!!

ocenił(a) film na 8
GOLONEK

Jestem 100% - towo ZA !