Zgadzam się Obsada do kitu Daniela jeszcze takiego bym zniosła ale Lucy nie mogę Wcale nie dobrana aktorka jak dla mnie ona mogła by zagrać Penny ale nie Lucy. na samym staracie u mnie film ma wilki minus. Mam tylko nadzieje ze Cam i inni uratują ta beznadzieję :P pozdro
Nie raz przecież było tak, że po oficjalnym ogłoszeniu obsady fani krzyczeli z niezadowolenia.. Bo najgorzej wybrać aktorów do adaptacji książki. Przy czytaniu każdy inaczej wyobraża sobie daną postać, czasami mimowolnie przedstawia go jako jednego z istniejących w realnym życiu aktorów... Ja wolę poczekać z marudzeniami przynajmniej do zwiastuna. Może to będzie jeden z tych filmów, który uratuje się... Zresztą, dalej nie wiadomo czy na pewno będziemy mogli go zobaczyć :)
Ja mimo iż nie podoba mi sie obsada z wilkom nadzieja obejrzę ten film gdyż jestem wilkom fanka książki i filmów tego gatunku. Miejmy nadzieję że masz rację i faktycznie film uratuje siebie. :)
Cóż... Też mam nadzieję, że mam rację :D Aktorów można odpowiednio ucharakteryzować, umalować... Może obsada zaskoczy nas swoją grą... :)
Tez jestem sceptycznie nastawiona, ale Cam to jakieś nieporozumienie. Oby charakteryzacja zdziałała cuda, bo inaczej będzie małe fiasko w związku z tym filmem. Sama jestem bardzo ciekawa całej akcji i fabuły, ale boję się, że całkowicie ją zmienią, po prostu odłożą książkę i poradzą sobie sami.
Cóż wydaję mi się tak samo. Ale może będzie to ta jedna z nielicznych ekranizacji która będzie wiarygodna i będzie utożsamiać się z książką. :)
"Upadli" to ciężka seria (mam na myśli fakt, że w swoim pięknie ma dużo wymagań i ciężko będzie temu sprostać). Jej zekranizowanie to (przynajmniej dla mnie) niezłe wyzwanie. Chyba trudniejsze w zekranizowaniu byłby tylko "Cień Nocy" :)
Strasznie jestem ciekawa, kiedy ukażą się pierwsze zwiastuny. Zdjęcia prawdopodobnie trwają.