Upadli

Fallen
2016
5,4 10 tys. ocen
5,4 10 1 10163
Upadli
powrót do forum filmu Upadli

Oczekiwałam czegoś odrobinkę innego, nie zachwycił.

JadziaSmosarska

A gdzie oglądałaś?

JadziaSmosarska

Oglądałaś po angielski?

ocenił(a) film na 3
zuzanna_klaput

Tak po angielsku. Na googlach poszukaj na pewno znajdziesz, nie pamietam gdzie oglądałam.

ocenił(a) film na 5
JadziaSmosarska

dokładnie załamałam sie tym w jak dziwny sposób jest nakrecony i te efekty specjalne to porazka.. i tak szynka smierc Pen sorry ale akcja za szybko.. ale czego sie spodziewać skoro produkcja nie z agenialna gdyby to wziął Warner Bros czy nawet Disney to byłoby to o niebo lepsze..

ocenił(a) film na 3
paulina__12

Miło, że ktoś podziela moje zdanie :)

ocenił(a) film na 4
JadziaSmosarska

Mam to samo zdanie, aktorzy naprawdę dobrze sobie poradzili jednak montaż i efekty zepsuło wszystko. szkoda

ocenił(a) film na 6
JadziaSmosarska

Za mało akcji, za krótki film. Mam wrażenie że ledwo co się zaczął, coś się wydarzyło i koniec filmu. Czegoś mi w nim brakowało.

ocenił(a) film na 3
JadziaSmosarska

Po przeczytaniu całej serii myślałam, że to będzie coś zupełnie innego, w sensie że będą sie trzymać bardziej książki, symboli w niej zawartych itd... Pomijając słabe efekty specjalne to gra aktorska też nie poraża, chociaż bardzo źle też nie zagrali. Ogólnie to można sie rozczarować.

ocenił(a) film na 9
moniqe90

Odrobinę się z tobą zgadzam ogólnie tez myślałem ze będzie w innym stylu,w zasadzie nie trzymali się książki jedynie dali główny zarys tego co jest . Ale nie dziwie się im bo jakby chcieli jeszcze dać symbolikę ukryte wątki i jeszcze bardziej zagłębić się w książkę i jeszcze to skleić w całość to jest to możliwe ? skleić cała serie w tak małą produkcje,np Władca pierścieni czy Harry Potter oglądając mamy wrażenie ze przenosimy się do innego świata i mamy wrażenie ze wszystko jest przedstawione tak jak powinno i jest ale niestety nie ma czasu na wszystko i tyle ciekawostek nas omija ze hoho a produkcja była ogromna a tu Pokazują to efekty ze nie było szału oprócz skrzydeł mi się spodobały (ale to moja opinia tylko ) . ALE za to gra aktorska była dla mnie bardzo dobra relacje miedzy ta 3 były jak z książki. jak Daniel próbował się odciąć i momenty zakłopotania ich szukania wzorku i itd ale najlepsze to scena przy Fontanie po prostu ujęcia i mimika ich twarz oczarowała mnie ta scena po prostu. podszedłem do tego filmu sceptycznie ale dzięki niemu idealnie wieczór spędziłem wiec polecam

JadziaSmosarska

Mnie również nie zachwycił.. Sztywna gra aktorska niektórych aktorów, słaby montaż w niektórych momentach.. Jakoś sobie inaczej to wyobrażałam