https:// www. facebook. com/media/ set/?set=a.257867 027668195. 61451.257854927669405&type =1
czy ta obsada jest potwierdzona? na pewno oni?
Niby dobrze, bo Alex jako Daniel to strzał w dziesiątkę, ale Cam? Albo Nina jako Luce? Jakoś mi to nie pasi ;(
Stronę mam niedostepną :( Interesuje mnie odsada filmu, mówicie o Pettyferze czy o innym Aleksie? :)
Cam, Roland (wcale mi nie pasuje bo w książce wyraźnie jest powiedziane że ma dredy) :D Lucy ujdze ale są lepsze kandydatki na jej miejsce :P Ale za to Alex jako Daniel PERFEKT dobrany :D i Penny też mi pasuje :P Zmnieniła bym tez Milesa ujdzie ale wolała bym kogoś innego :D
A co myślicie jak by na miejsce Cama dać -----> Brenton Thwaites moim zdaniem świetnyy <3
Hmm... ten Brenton to nawet spoko.
A co powiecie na tego pana ;) ---> Michael Trevino.
Nie, to jest jakieś fanowskie widzi mi się. Tu masz oficjalna obsadę: http://laurenkatebooks.net/fallen-movie-officially-cast/
to jest już potwierdzone, przez samą autorkę :)
http://laurenkatebooks.net/fallen-movie-officially-cast/
Wcalleee mi to nie pasujee Alexx nie nie lucy jeszcze ujdzie ale nie alxx nie jest wcale taki jak sobie wyobrażałam .!
mam tak samo. ;c
według mnie Kaya Scodelario jest idealna do roli Luce! i Alex Pettyfer do roli Daniela. ale nie ejst tragicznie. :D
czekam na Cama!
Lucy ujdzie w tłumie ale Daniel mi nie pasuje :( kurde żałuje że jego wybrali a nie Alexa. Al cóż mam nadzieje że Cam uratuje ten zły wybór Jednej z głównych ról :)
Nie rozumiem dlaczego (prawie) wszystkie dziewczyny chcą Pettyfera w głównej roli, za każdym razem jak tylko jakaś młodzieżowa książka jest przenoszona na ekran... Błagam Was!
Pettyfer im starszy tym brzydszy się robi, poza tym (i chyba najważniejsze) - NIE POTRAFI GRAĆ!!
ja uwielbiam Pettyfera, jest cudowny *.*
i według mnie jest naprawdę przystojny, idealny do roli Daniela. <3
Ja tez nie rozumiem co wszyscy w nim widzą. Tym bardziej w roli Daniela. Pomimo że ma zaledwie 22 lata wygląda staro, przynajmniej w moim odczuciu. Za staro żeby grać anioła. Jeremy Irvine co prawda tez nie trafia do mojego wyobrażenia, ma trochę za dziecinna twarz ale może jak go ucharakteryzują to będzie dobrze. Z ostateczna oceną trzeba poczekać aż wejdzie do kin.
No właśnie. Koleś ma dopiero 22 lata a wygląda jakby miał 32. Fajny był jak grał "Alexa Rider'a"... teraz urodą nie powala.
Po obejrzeniu kilku filmów z jego udziałem stwierdzam, że nie potrafi też grać. Ale nie o to mi chodzi...
Powiedzcie mi dlaczego za każdym razem kiedy kręcą jakiś film na podstawie książek YA to właśnie ON jest typowany do głównej roli męskiej?? Tylko jego nazwisko widzę. To jest już nudne i żenujące. Jest tylu naprawdę fajnych i bardziej utalentowanych aktorów od niego. Alex najwyraźniej nie jest zainteresowany żadną z tych ról. Tak było też z Miastem Kosci. Przeciągał negocjacje, w końcu producenci filmu stwierdzili, że nie jest wart tylu pieniędzy jakie zażądał za rolę Jace'a. Dobrze zrobili, że obsadzili kogoś innego. Kogoś komu zależało na tej roli i się do niej przyłożył. Rola Daniela jest już obsadzona i niczego nie zmienicie więc możecie sobie darować narzekanie czemu to Alex go nie gra. Czy każde forum filmowe musi od razu zmieniać się w forum o Pettyferze?
Nie zapominaj ze co po niektórzy chcieli go jeszcze widzieć w roli Greya, co byłoby też zupełnie nietrafione. Jedyna rola do jakiej pasował z filmów ktore z nim widzialam to byl Magic Mike. Tam to sie nadawał chociaz generalnie film byl nudny i slaby. Ale tego całego masowego uwielbienia to zupełnie nie ogarniam bo facet jest mocno przecięty nawet z wyglądu. Zresztą ja w ogóle nie rozumiem tych fenomenow aktorów typu Robert Pattinson, Channing Tatum czy Ryan Gosling. Nie wiem co ludzi tak w nich ekscytuje.