Upadli

Fallen
2016
5,4 10 tys. ocen
5,4 10 1 10163
Upadli
powrót do forum filmu Upadli

Hej, czy film będzie w naszych kinach? W internecie jest malo informacji, myslalam, ze zaczna pisac o nowej trylogii jak w przypadku np. Edwarda i Belli a tu nic;( ksiazka jest b.fajna, no i mam nadzieje, ze w krortce bedzie rozglos i bedzie o tym glosno jak w przypadku innych typu filmow;) Jak dla mnie historia milion razy lepsza niż w przypadku wspomnianego Edwarda;p Obsada jest wg trafiona, choc moze aktorka grająca Lucinde jest zbyt szczupla i taka nijaka z twarzy. Nie tak sobie wyobrazałam ukochaną Daniela, ale no coż. W długich włosach ładnie sie prezentuje, ale w krotkich blond juz nie bardzo...

yellow76

Nie porównuj Fallen do Zmierzchu. Nie dość, że tworzysz w ten sposób antyreklamę Upadłych... To jeszcze książki te to zupełnie inny temat, bohaterowie, poziom.
Wracając do samych Upadłych - książka jest raczej mało popularna w naszym kraju, dopiero teraz zaczęła rozwijać się sprzedaż np. w Empiku..

Rose_Clementine

Zle mnie zrozumialas.... chodzilo mi o to, ze obie ksiązki to sagi.. i po prostu pytam czy Upadli beda tak samo popularni jak ta poprzedsnia i czy wgl wjdzą do naszych kin.

yellow76

Skoro mało popularna u nas to znaczy, ze film jesl ijuz wejdzie u nas to tez bez większego echa? Sorry, ale myslalam, ze w Emipku i innych tego typu miejscach ksiazka jest juz dostepna od dłuzszego czasu, bo wiem, ze pierwszą czesc autorka wydala kilka lat temu;)

yellow76

Niemniej, wspominając o Zmierzchu dla wielu może to zostać odebrane jako antyreklama Upadłych. :) Seria Fallen co prawda też nie jest aż tak dobra by polecać wszystkim wokół, ale..

Rose_Clementine

Dla mnie jest fantastyczna! Dlatego ubolewam, ze tak malo o niej się mówi;-))