PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=670003}

Uprowadzona 3

Taken 3
2014
6,5 86 tys. ocen
6,5 10 1 85559
4,9 17 krytyków
Uprowadzona 3
powrót do forum filmu Uprowadzona 3

Nie rozumiem wszystkich obecnych tutaj krytyków. Nic się nie znacie a gadacie. Bo co, bo widzieliście więcej filmów? Phi. Uprowadzona 3 jest świetna! Te wybuchy i świetne perypetie rodzinne. Haha! Ten pluszowy koala rozbawił mnie do łez! To pokazuje, że Mills potrafi nie tylko mordować setki wrogów ale również być niezłym kuglarzem!!! Uprowadzona 3 uprowadziła moje serce! Kocham takie kino!

ocenił(a) film na 6
Fishbon3r

SPOILER

To dobrze, że "Uprowadzona 3" uprowadziła twoje serce, bo nikt więcej tam uprowadzony nie został z wyjątkiem Kim na końcu filmu...

ocenił(a) film na 2
Fishbon3r

Autor wątku zapewne się nabija :)
Nie wierzę, żeby podrzędny gniot, produkcja tanich DVD (w Tesco super okazja za 4,99 :) ) - mógł w czyichś oczach uchodzić za arcydzieło...

ocenił(a) film na 3
użytkownik usunięty
Fishbon3r

Lol, akcje w tym kinie są żałosne szczególnie wykonana ta z latającym kontenerem w microsoft movie maker...
Fabuła nie trzymająca się kupy, ponad GODZINA UCIECZKI przed policją w ten sam tradycyjny sposób jak w każdym kinie nudnej jak flaki z olejem akcji. Strzelaninki to zwykłe sceny powtarzane kilkakrotnie z części 1 i 2. Detektyw jest uznany tu za debila,a słowo "Wiedziałem" jest przez niego wypowiadane z 15 razy. Dalej nie muszę pisać...

Fishbon3r

popieram (D