PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=670003}

Uprowadzona 3

Taken 3
2014
6,5 86 tys. ocen
6,5 10 1 85559
4,9 17 krytyków
Uprowadzona 3
powrót do forum filmu Uprowadzona 3

Co za dużo...

ocenił(a) film na 5

Bez przesady, dwójka już była trochę skopana, trójka będzie pewnie jeszcze gorsza. Poza tym,
Liam Neeson powiedział, że nie chce grać w 3 części, a nie wyobrażam sobie nikogo innego w
jego roli...

Nana1707

Dokładnie. Skoro będzie część 3 to się nie zdziwię jak będzie 4 i 5, bo w końcu będą się mścić dzieci, wnuki i następne pokolenia. Z każdą częścią film jest coraz bardziej naciągany. Dwójka mi się podobała, ale nie dorównuje pierwszej części, a 3 to już stanowczo za dużo.

karla02

A jeśli nawet to pytanie czy Liam dał by rade, już w 2 cześci sceny walki pozostawiały wiele to życzenia.

ocenił(a) film na 10
Kulerr

czego wy chcecie b.dobra druga część!!

agahub37

Zgadza sie, ale momentami wiek Liama jest dość wyraźny, po za tym kogo mieli by uprowadzać w 3 cześci?

ocenił(a) film na 10
Kulerr

No może uprowadzą kogoś z rodziny? nie wiem... trochę wątpie, że będzie 3 część... jak nawet to będzie wymyślny scenariusz.

agahub37

Takim tokiem może być jeszcze z kilka części, jak by miała powstać trójka to podejrzewam, że musieli by w głównej roli obsadzić kogoś innego.

ocenił(a) film na 10
Nana1707

wątpie by ktoś miał go zastąpić..

Nana1707

W trzeciej części porwą jego psa i będzie musiał go szukać.

ocenił(a) film na 8
Leothyr

A ja myślałem ze to Karol Strasburger jest królem suchego dowcipu;)

Nana1707

skonczy sie pewnie tak jak z american pie co te wszystkie koszmarki od czwartej czesci i dalej ktore wydawane byly od razu na dvd. :o

Nana1707

podobno 3 czesc ma opwiadac o poczatkach jego jako agenta wiec raczej Liam Neeson nie zagra

Nana1707

być może będzie jak w Death Race albo jak w Bourne 'ie dadza innego aktora "i po klopocie"

Nana1707

Może Jamie zastąpi Bryana w byciu główną postacią filmu, co nawet nie zdziwiłoby mnie to. Ale uważam, że "Uprowadzona" powinna się skończyć na pierwszym filmie (chociaż z dwójką tragedii nie było, to od samego początku wiadomo było jak się potoczy akcja).