PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=670003}

Uprowadzona 3

Taken 3
2014
6,5 86 tys. ocen
6,5 10 1 85559
4,9 17 krytyków
Uprowadzona 3
powrót do forum filmu Uprowadzona 3

Właśnie wróciłem z pokazu przedpremierowego. Film jest bardzo słaby. Bardzo, bardzo, bardzo. Czułem się trochę jakbym oglądał Piranie 3DD... Jedynka mistrz, dwójka wtórna, ale jeszcze ujdzie, ale trójka jest po prostu skokiem na kasę. Sceny jak z Taxi (Luc Besson), cięte ujęcia bez ładu i składu, gra aktorska - sorry Liam - jak z filmów kategorii C. Forest Whitaker gra jakby to była jego pierwsza rola w życiu. Nie wiem co się stało przy produkcji tego filmu, ale cały szacunek za pierwszą część został roztrwoniony!

ocenił(a) film na 4
xirtam31

Jak przeczytałem "cięte ujęcia" to faktycznie padaka , szkoda.

xirtam31

Raczej watpie, zeby taki genialny aktor gral jakby byl amatorem, bo on nawet nie musi sie specjalnie wysilac, zawsze wszystko mu wychodzi. Prosze n ie szkalowac jego dobrego imienia :)

ocenił(a) film na 2
killafornia

Uwielbiam Liam'a. I przed tym filmem miałbym takie samo zdanie. Nie wiem co się w tym filmie wydarzyło, ale uwierz mi, jest źle.

xirtam31

kurcze, a mi chodizlo o Foresta Whitakera, zapomnialem zanaczyc w tamtej wypowiedzi, Forest jest mistrzem, Liam tez spoko, ale nizsza półka od Forescika :)

ocenił(a) film na 2
killafornia

No to nie chce cię martwić, ale Forest jest chyba najsłabszą osobą w tym filmie... no dobra poza córką, która osiągnęła poziom dna. Jeżeli kochasz Foresta, to nie oglądaj tego filmu.

xirtam31

etam, pewnie przesadzasz :)

xirtam31

taka ma po prostu role podejrzliwego detektywa....nie wiem czy mogl z tego wycisnac cos wiecej mysle,ze po prostu sie nie dalo

Dante87

Nie, nie, nie. Podejrzliwy detektyw to już klasyczna rola w amerykańskiej filmografii i nie ma nic wspólnego z tym co wykreował Whitaker. Absolutnie nie umiałam dojść czy on jest upośledzony czy podejżany. I nie chodzi mi tu o "podejrzliwy" bo tego na prawde nie da się o tej postaci powiedzieć. Duże zażenowanie... I niestety Liam jakby zrównał się poziomem swojej gry z resztą ekipy, albo raczej nie dane mu było się w żaden sposób przebić / wszystko pocięte montażowo

kotfuriat

nie wiem krytykiem nie jestem krytykiem moge tylko powiedziec czy film podobal mi sie czy nie i stwierdzam,ze tak

xirtam31

Whitaker pewnie bedzie miał podobna role co w średniaku "Likwidator"

ocenił(a) film na 1
xirtam31

No ale co się dziwić!Proszę zobaczyć na dotychczasowe dokonania tegoż reżysera.

ocenił(a) film na 8
xirtam31

Nie znasz się.

paaty872

Kocham ten argument - "nie znasz się"

nevler

A czego się można spodziewać po osobie, która "takie coś" uważa za "arcydzieło"?! Przecie tak bezsensownej oceny dla piramidalnie bzdurnego filmu nie można logicznie wyjaśnić za pomocą kilu zdań.

ocenił(a) film na 9
xirtam31

kazdy ma swoje zdanie ale wybacz jestes poje bany przez to co piszesz...

użytkownik usunięty
stahoo14

No jasne, zamiast argumentów lepiej obrzucać się błotem. Zamilcz chłopie i wyjdź z filmwebu.

ocenił(a) film na 9

no bez jaj, wyjść z filmwebu mogą takie bezguścia jak użytkownik xirtam31. Mógł wiecej tych bardzo bardzo bardzooooooo napisać. Tylko ludzie zniecheca do ogladania a film jest swietny...

ocenił(a) film na 9

wczesniej bylem na telefonie i nie zobaczylem ze ten typek to typowy troll i zalogował sie tylko po to zeby kogos hejtować :) Nie bylo wiec tematu.

ocenił(a) film na 2
stahoo14

Nie jestem trollem. Tylko dawno temu straciłem konto i do tej pory nie miałem potrzeby udzielać się na forum filmweb w dużej mierze przez właśnie takie wypowiedzi jak twoje - wyzywanie. Nie będę oceniał twojego gustu, gdyż nie będę się zniżał do twojego poziomu.

ocenił(a) film na 9
xirtam31

gust gustem ale żeby dawać ocenę 2 takiemu filmowi to jest kompletny brak szacunku.

użytkownik usunięty
stahoo14

Brak szacunku nazywać argumentem, śmiechu warte. Nie potrafisz rzeczowo wybronić swojej oceny, to lepiej się nie kompromituj.

ocenił(a) film na 9

no a co to jest niby skoro daje ocene 2? chłopie nawet jak sie film nie podoba to i tak pewne aspekty trzeba docenic. Ty sie chyba z choinki urwałes wiec sam sie nie kompromituj hipokryto.

użytkownik usunięty
stahoo14

Są różne gusta, lecz zamiast jakoś na poziomie porozmawiać, ty wolisz się oburzać i strzelać wulgaryzmami. Udowodniłeś coś w ten sposób? Co najwyżej swoje dziecinne zachowanie. A moja hipokryzja to niby gdzie się ukazała? Znasz w ogóle znaczenie tego słowa?

ocenił(a) film na 9

raz użyłem wiec strzelam wulgaryzmem a nie wulgaryzmami.

użytkownik usunięty
stahoo14

No i po co czepiasz się szczegółów? To ty zacząłeś na samym początku obrażać autora tematu. Inaczej się nie dało, kulturalnie?

ocenił(a) film na 9

Raz obrazilem :) Dobra niedziela jest dzien Boży nie kłocmy sie tylko do kosciola :)

ocenił(a) film na 10
xirtam31

to ze Tobie sie nie podoba nie znaczy ze innym tez nie bedzie. wlasnie wrocilam z kina i film uwazam za lepszy niz dwojka, a detektyw tez dawal rade. ja film polecam.

ocenił(a) film na 9
xirtam31

logujesz sie tylko po to zeby ocenic jeden film ? WONT TROLLU !!!