PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=670003}

Uprowadzona 3

Taken 3
2014
6,5 86 tys. ocen
6,5 10 1 85559
4,9 17 krytyków
Uprowadzona 3
powrót do forum filmu Uprowadzona 3

Efekty tak żenujące jakby Tajlandzkie tanie kino , jedynie coś tam ratuje Liam , forest , Maggie Grace wprost mnie obrzydza już ...

Nie polecam szkoda każdej min , film zapisuję do 2giego najgorszego filmu roku 2015.

ocenił(a) film na 6
nea_filmweb

Raid 2 - arcydzieło ! Buhahaha...

ocenił(a) film na 2
Bokciu

buuahha ? daj lepszy film o nap i e r d a l a n c e buhhaha :)

masz do wyboru wszystkie lata :) czekam.

ocenił(a) film na 6
nea_filmweb

Staram się nie oglądać takich filmów , ale jak już mi się zdarzy to z pewnością nie jest to gatunek filmowy który można nazwać mianem arcydzieła.

ocenił(a) film na 2
Bokciu

No zgadzam się , ale dałem taką ocenę bo tego filmu nic nie przebije pod tym względem rzezni , sztuka walk , bo normalnie dał bym do 8/10

ocenił(a) film na 6
nea_filmweb

Jak mam być szczery , to widziałem obydwie części i to co trzeba przyznać to fakt , że są dobrze zrobione.

ocenił(a) film na 3
nea_filmweb

Zgadzam się, słabiutko, słabiutko. Z każdą częścią coraz gorzej. Moim zdaniem nawet Liam nie uratował filmu, wszyscy grali bardzo sztucznie, tak jakby zapomnieli jak się gra :D
A co do Maggie, mi się nigdy nie znudzi na ekranie :D

ocenił(a) film na 7
Rafal7fcb

Faktycznie momentami naciągany ale mi się podobał, w przeciwieństwie do moich znajomych, którzy robią sobie ''jaja'' z serii Uprowadzonej :D Mówią, że powstanie 4 część filmu, w której niezniszczalny Bryan Mills będzie 80-letnim emerytem, któremu nagle mafia z Bułgarii zabije kota ale co tam... Mills dotrze do Europy by pomścić jego śmierć :D

ocenił(a) film na 3
americana

O, to prawie jak scenariusz filmu "John Wick", tylko tam zabili mu psa :D
Niech Twoi znajomi napiszą jakiś scenariusz, może się uda :D

A wracając do "Taken" dla mnie "jedynka" była naprawdę dobra. Dwójka już znacznie gorsza, a to co wydarzyło się tutaj... ocena mówi sama za siebie.
Ale żeby nie było. To moje zdanie i szanuję Twoje, każdy ma inny gust :)

ocenił(a) film na 7
Rafal7fcb

Jasne,że tak. Jedynka przeważnie jest najlepsza i to się sprawdza w każdej serii danego filmu. W tym przypadku również się to sprawdziło a moja zawyżona ocena wynika z ciągłej akcji filmu (nie zasnęłam podczas seansu), natomiast mogę nieco delikatnie skrytykować za naciągniętą fabułę. Miejmy nadzieję, że losy Bryana Mills zakończyły się na tej części (no chyba, że fatycznie zabiją mu kota :D)