PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=670003}

Uprowadzona 3

Taken 3
2014
6,5 86 tys. ocen
6,5 10 1 85559
4,9 17 krytyków
Uprowadzona 3
powrót do forum filmu Uprowadzona 3

Neeson jak na swój wiek całkiem krzepko się trzyma, dla mnie gwarant niestraconego czasu. Whitaker, też dobrze zagrał. Ogólnie film całkiem sprawnie zaplanowany i rozegrany. Polecam

nieugiety

Film do bólu oklepany, sztuczny a wręcz plastikowy.

ocenił(a) film na 8
demson

Całkiem trafną cenzurkę wystawiłeś sobie, "oklepany, sztuczny a wręcz plastikowy". Ludzik, który nie obejrzał żadnego filmu, zatrudniony z podobnymi "znajomymi", po to tylko by bezmyślnie (ale za opłatą) flekować aktorów i filmy, którzy nazywają rzeczy po imieniu. Każdy myślący czytając opinie zawsze spojrzy na profil oceniającego i jego komentarze. A tu d...a.

nieugiety

No tak. Faktycznie. Bo przecież taki "znaFca" twojego pokroju hmmm...... i nikt inny poza tobą nie jest godzien by oceniać filmy . Reszta która ma z goła odmienne zdanie to "Ludziki" , pionki (i co jeszcze ?) które nie są godne by twe wypociny kwestionować.

"zatrudniony z podobnymi "znajomymi", po to tylko by bezmyślnie (ale za opłatą) flekować aktorów i filmy, "
Tego typu paranoi powiem szczerze nie rozumiem.

ocenił(a) film na 8
demson

Twój problem.

ocenił(a) film na 3
nieugiety

Panie nieugięty schowaj lepiej swoje oceny bo doprawdy nie ma się czym chwalić.

ocenił(a) film na 7
koordynator

Film nie jest zły. Moja cena poszła w górę, ponieważ uważam, że trójka jest o wiele lepsza od 2, a nawet nie wiem, czy nie od jedynki, choć w tym przypadku można by polemizować. Sztuczny i plastikowy to on nie jest, bo gdyby był, nie przyciągnąłby do kin tyle osób.
http://maritrafilms.blogspot.com/2015/07/uprowadzona-3-taken-3.html

ocenił(a) film na 3
nieugiety

Proszę cię ;D nawet w jednej scenie nie pokazali jak Nelson ucieka bo chyba już nie mieli pomyslu. Wjechał do szybu i się teleportował.
W ogole czemu te samochody wybuchały? Samochody-pułapki? :D
Na scenach akcji kamera tak szybko skakała, że nie dało się oglądać. Nie umieli inaczej podpić dynamiki?

Zresztą fabuła dno, akcje to trzesawisko kamery. Tylko pierwsza cześć warto oglądania.

ocenił(a) film na 4
nieugiety

nie muszę patrzeć ani na Twój profil, ani na profil demsona, by ocenić kto ma rację, wystarczy, że widziałem film.

demson

Nie marudz, przynajmniej można wkładać aktorom słowa w usta zanim zdąrzą je wypowiedzieć ;D

ocenił(a) film na 7
nieugiety

mial dublera w tych scenach kiedy gibał sie jak rezus na ogrodzeniu itp...Lepszy od 2,a moze nawet od 1<<fabuła i nawet udało im sie troche pobawic z widzem w zgadywanke,kto za tym stoi....tylko L.N juz za stary na takie role jak dla mnie.....

ocenił(a) film na 9
nieugiety

Oczywiście! Lepszy od dwójki, ode mnie 9