Oglądałam dziś zwiastun tego filmu. Trochę się zdziwiłam, nie spodziewałam się trzeciej części.
Zwłaszcza,że druga nie była tak dobra jak poprzednia.Nikogo w trójce nie uprowadzili .Chyba,że coś
mi umknęło podczas oglądania zapowiedzi. Zwiastun całkiem dobry,ale to tylko zwiastun.
Zobaczymy,czy film będzie równie ciekawy. Wybiorę się do kina na Uprowadzoną 3 :)
Bo "taken" w języku angielskim oznacza również "zabrać", "odebrać" lub "wziąć". Jeśli w 3 części zabili mu żonę to odebrali mu to co kochał.
Co przypomina nieco tłumaczenie tytułu filmu "Die hard" jako "Szklaną pułapkę" i o ile w pierwszej części szkła było dużo, to w kolejnych już nie bardzo... :)
Ja również zastanawiam się nad pójściem do kina, a jak nie to kiedyś to napewno obejrzę :D Możliwe, że będzie lepsze od dwójki, ale od jedynki? Myślę, że napewno nie.
Pogloski chodzily, ze Armency mieli uprowadzic ukochanego kucyka , corce glownego bohatera. Juz odpowiadam na pytanie-tak, tego co dostala na urodziny od ojczyma w jedynce. Grozic mieli, ze jezeli nie dostana okupu w pore to go przemaluja na rozowo i kaza isc na slub Eltona Johna. Nie wiem ile w tym prawdy.