Uśmiercili postać która i tak miała najmniej powinni zabić córkę było by to ciekawsze niż to
Biedna Famke pojawi się pewnie tylko na 10 min areszta ta nesson i grace bez sensu to już było
jedyne co mi się podoba to Whitaker
Zanim zaczniesz udzielać się na forach to ukończ gimnazjum, albo poczyta książki....
Wyrażam tylko swoją opinie i nikt Ci czytać nie karze tak jestem w 3 gimnazjum. nieiwiedziłam że na filmwebie jest tyle hejterów
Właśnie w gimnazjum.... nie chodzi mi o opinie ale głównie o to, że nie dajesz w ogole przecinkow i bardzo zle to sie czyta.....
Jaki rocznik?
Skoro jest w 3 gim to pewnie 98 lub coś koło tego.
Sully ma rację. Po prostu pisz tak by dało się zrozumieć co chcesz przekazać. Wydawało mi się, że pod koniec gimnazjum dzieciaki już to potrafią. Jak widać myliłem się. Pamiętaj że lada chwila, a będziesz miała test gimnazjalny ;P
Napisalem z fona wiec malo mnie to obchodz8 jak napisalem, jełopie.
Tobie mam tez dac buzi?
Ci "hejterzy" mają rację. Pisz zwięźle, z sensem i po polsku. Stąd: "nikt nie każe..." od kazać komuś coś zrobić (a nie od karać np. kogoś za coś) i "nie wiedziałam" - wg zasady "nie" z czasownikami piszemy osobno. Albo masz jakieś "dys..." i zgłoś się do odpowiedniej poradni (zacznij od szkolnego pedagoga) albo wróć tak gdzieś do czwartej klasy podstawówki, ale wcześniej "pogratuluj" swoim nauczycielom j.polskiego ode mnie, za wyśmienicie spartoloną robotę...
dajcie spokój młodemu ! to , że nie napisał kilku przecinków nie jest powodem do hejtowania . Jak sie wam coś nie podoba zostawcie to dla siebie grupo kujonów!
To, że ktoś Ci zwraca uwagę na błędy w pisowni, nie znaczy, że jest hejterem czy kujonem. Jak ktoś nie umie pisać poprawnie, to niech kupi słownik albo używa edytora tekstu.
Nieprawda, hejtowanie to wyrażanie swej frustracji, nienawiści wobec rozmówcy bez podawania logicznych argumentów. Czy jeśli ktoś w realu poprawia Twoje błędy wymowy albo wytyka błąd bez epitetów, to też jest hejterem ?
Savoir vivre większości forów wymaga, aby poprawnie używać języka polskiego. Dopuszczalne są błędy, ale po to są edytoy tekstu i słowniki, aby ich unikać. Jeśli ktoś mimo to nagminnie popełnia błędy, musi liczyć się z reprymendą.
A mi sie wydaje, ze nie wazne kogo usmercili, wazne aby czesc 3 byla lepsza od 2- ki. Wazne tez dla mnie jest to, aby Pan Liam Neeson przejal ciezar akcji jak to bylo w "jedynce", bo w drugiej czesci po czesci prym wiodla coreczka, z raczej marnym efektem. Obawiam sie w przeciwienstwie do Ciebie wlasnie o gre Pana Whitakera, ostatnio nie przekonywuje mnie Jego gra i tylko nie wiem czy to wina Jego, czy scenariuszy. Mam nadzieje, ze "Taken 3" rozwieje moje watpliwosci. W kazdym badz razie czekam zniecierpliwiony na premiere.