PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=521352}

Uprowadzona Alice Creed

The Disappearance of Alice Creed
2009
6,4 10 tys. ocen
6,4 10 1 10193
6,7 15 krytyków
Uprowadzona Alice Creed
powrót do forum filmu Uprowadzona Alice Creed

10/10...

ocenił(a) film na 8

...za stosunek oceny końcowej filmu do budżetu jaki nań przeznaczono. Według mnie film jest na prawdę bardzo dobry. Jeśli chodzi o stosunek budżetu do końcowej oceny to po prostu genialny. W filmie gra zaledwie trzech aktorów, efektów specjalnych prawie tyle co nic, jakieś stare mieszkanie które mogli wynająć na cele filmu za marne grosze i tanie auto które spalono. Na dodatek film trzyma w napięciu i ma dobrze przemyślaną fabułę. Gratuluję reżyserce!

użytkownik usunięty
aethersis

Dokładnie ;) świetny film .

ocenił(a) film na 5

Film owszem udany ale nie rozśmieszaj mnie z oceną że ten film oceniasz 10/10.

użytkownik usunięty
norania0

To samo mogę powiedzieć o Twojej ocenie... 5 ?! Ja dałem9 .

ocenił(a) film na 9

Bardzo miło zaskoczył mnie ten film, aż dziwne, że nigdzie o nim nie słyszałam, tylko znalazłam go przypadkiem. Czasem wysoki budżet ma się nijak do jakości filmu, tutaj niskie koszta wcale nie są widoczne, bo wszystko jest na wysokim poziomie włącznie z grą aktorską. Poza tym bardzo ciekawa, dość oryginalna i intrygująca historia. Może z lekką zawyżką ale oceniam na 9/10, bo w porównaniu z wieloma thrillerami i horrorami które ostatnio oglądałam, ten naprawdę wyróżnia się spośród reszty:) Godny polecenia!

użytkownik usunięty
gosias132

Oczywiście ,że tak . Producenci mieli oryginalny ,a zaraz dobry pomysł na ten film .Wyszło im to bardzo dobrze.
Ja na sprawy liczbowe nigdy nie zwracam uwagi np. budżet , średnia ocen na filmwebie ;)