Uprowadzona Alice Creed

The Disappearance of Alice Creed
2009
6,4 10 tys. ocen
6,4 10 1 10203
6,8 13 krytyków
Uprowadzona Alice Creed
powrót do forum filmu Uprowadzona Alice Creed

denerwuje mnie ta brytyjska gadka, ale film jest przedni. Kilka razy bylam w szoku plus ... co
w koncu ta dupa zrobila? :D

ocenił(a) film na 7
Kryzmys

(SPOJLER)
oglądałaś i nie wiesz?
uciekła z pieniędzmi przeznaczonymi na okup
porywacze powystrzelali się nawzajem

interesujący film

enigmatyczna

(SPOILERA CIĄG DALSZY)

A Ty skąd taki pewny? Równie dobrze mogła pojechać prosto do tatusia. Te pożądliwe spojrzenie na pieniążki było celowe, żeby widzowie mogli się zastanawiać co zrobiła, ale tak czy siak pozostaje to tylko i wyłącznie w sferze domysłów.

ocenił(a) film na 7
Mikez

Oczywiscie ze uciekla z pieniedzmi. Sam tytul filmu ktory pojawia sie na koncu a nie na poczatku o tym swiadczy. Rezyser swietnie tym manewrem zabawil sie z widzami jednoczesnie pokazujac i wyjasniajac tytul filmu, ktory tlumaczy na czym tak naprawde polegalo prawdziwe znikniecie Alice.

arielos

Swoją drogą dobrze, że to nie było kino wysokobudżetowe, bo jakby było to na pewno doczekalibyśmy się sequela i już by nie było żadnych wątpliwości ;)

ocenił(a) film na 7
Mikez

Po pierwsze - jak wyżej - nie dorabiajmy ideologii tam gdzie jej nie ma
Nawiała z kasą
Po drugie nie "pewny" tylko "pewna"

Dziękuję za uwagę

ocenił(a) film na 9
Mikez

zgadzam sie , gdyby to bylo kino in USA to by vana na koncu nie spalil przed jej egzekucja tylko ona w pogoni by sama dorwala Dannego ;D . A tak chyba dobrze rozwiazana koncowka do spodziwania sie wlasnie po tytule ;p . Ale kilka zwrotow naprawde szacun, a ze sie domyslilem sie to tylko 9 nie 10 , :P

ocenił(a) film na 6
persiq

ja tam wole brytyjskie komedie niż thrillery czy horrory gdyż te drugie mają zawsze słabe,amerykanie robią lepsze
a sam film cieniutki za dużo gadania, za mało akcji i prawie zero piep***

ocenił(a) film na 7
EnATkA

"za dużo gadania, za mało akcji i prawie zero piep***"

...

ocenił(a) film na 7
EnATkA

zmien ten avatar bo jeszcze ktos pomysli ze naprawde tak wygladasz, a co do twojego komentarza...bez komentarza.Daje 6/10 i mowi ze cieniutki....widze tu rozbieznosc jaźni no ale...życie

ocenił(a) film na 6
arielos

a co do twojego komentarza OMG chłopczyku tu się komentuje film więc pisz od rzeczy
6/10 i film cieniutki nie mam zamiaru niczego zmieniać ani się tłumaczyć...
Masz szczęście ,że się zgadzam z tym co napisałeś o 'niezniszczalni' bo bym Ci tu pojechała...

ocenił(a) film na 7
EnATkA

"6/10 i film cieniutki nie mam zamiaru niczego zmieniać ani się tłumaczyć..."-->nikt ci nie karze sie tlumaczyc ale po cholere sie wypowiadasz jak walisz takimi pożal sie boże tesktami, zachowaj ocene dla siebie i nie komentuj bo az sie slabo robi
"Masz szczęście ,że się zgadzam z tym co napisałeś o 'niezniszczalni' bo bym Ci tu pojechała..."-->uuuu...strasznie sie przestraszylem...pojedź mi blagam cie...
"a co do twojego komentarza OMG chłopczyku tu się komentuje film więc pisz od rzeczy"--> moj slowotok zawsze dostosowany jest do wypowiadajacego sie a jedyna osoba "piszaca tu od rzeczy" czy chcesz tego czy tez nie jestes wlasnie ty

ocenił(a) film na 6
arielos

sam sobie zachowaj tą swoją GÓWNIANĄ ocenkę dla siebie... a jak ci słabo to wyjdz na powietrze bo widać od kompa Ci mozg wyparowałFRAJERZE!!! Ten nick do ciebie pasuje więc zmień sobie Na fRAJER i jak piszesz do Mnie to z dużej litery albo w....
Żegnam Frajerze

arielos

No arielos, zachowuj się normalnie i "pisz od rzeczy".

Mikez

Taki fajny film,a nam się tu takie aspołeczne jednostki trafiają. Myślałam, że takie są na forach innych filmów.