Uprowadzona

Taken
2008
7,6 360 tys. ocen
7,6 10 1 360491
6,3 44 krytyków
Uprowadzona
powrót do forum filmu Uprowadzona

Arcydzieło!! Świetny, trzymający w napięciu, a przy tym ukazujący realia współczesności film! Doskonale odzwierciedla sytuację, która mogą dotknąć niejedną nierozważną młodą dziewczynę. Rewelacyjna gra aktorska Liama Neesona. Polecam! Warto obejrzeć.

aragorn55

Naprawdę. Generalnie nie oglądam thrillerów, ale ten mną wstrząsnął i przez cały czas filmu siedziałam jak na szpilkach ;). Trochę denerwowała mnie gra Maggie Grace, ale właściwie to nie miała aż takiej dużej roli, więc nie jest źle.
Aż strach pomyśleć, że takie rzeczy dzieją się naprawdę!

ocenił(a) film na 10
Dzasmin

Cóż, nie będę tworzył nowego tematu tylko wypowiem się tutaj. Jak moi wcześniejsi przedmówcy muszę się zgodzić. Dla mnie również 10/10. Dawno nie oglądałem tak dobrego filmu akcji. Na uwagę zasługuję fakt że swego czasu oglądałem go w wojsku. Wszyscy siedzieli cicho, nikt nawet się nie odezwał, tak wszystkich wciągnął ten obraz. Warty obejrzenia, nawet przez minutę nie będziesz się nudził.

ocenił(a) film na 10
aragorn55

Zgadzam sie z Tobą w 100% Arcydzieło 10/10

ocenił(a) film na 10
michu313

Zgadzam sie z przedmówcami, film jest super, ogląda się go jednym tchem, przez cały czas trzyma w napięciu. Polecam wszystkim.

ocenił(a) film na 10
aragorn55

popieram, jak dla mnie film bomba! 10/10 :)