Film bardzo dobry. Jeden z najlepszych thillerów jaki oglądałem. Trzyma w ciągłym napięciu. Super film. Warto obejrzeć. Byłem pod wrażeniem gdy go obejrzałem. Ile to może ojciec zrobić dla córki. Pierdoczone albany.
Dla mnie tez super widowiskowy nieustajacy trzymajacy w napieciu zwrotem akcji oraz popisami karatty naprawde super kino 10/10
7/10
Byłaby dyszka, ale... Bryan jest zbyt dobry. Z każdym wygrywa, wszystko
znajduje itp. Fabuła nieco jest naciągana. Polecam!
Nie rozumiem jak ten film można nazwać dobrym THRILLEREM. Jest to typowy amerykański gniot z happy endem na końcu. Wszystko jest przewidywalne, naginane. Po prostu słabe. Aktorstwo też słabiutkie. 3/10 max.
To podaj mi cwaniaku nie amerykański thiller. Ten film jest super. Ciągła akcja, nieprzewidywalny koniec. Każdego kogo znam ten film zachwycił.
Słabe aktorstwo, aha !! Bardzo słabe no tak, w koncu to taki Liam Neeson nie potrafi grać. rozumiem...
Eeee.... Bzdury gadasz. Żaden z tego trzymający w napięciu thriller ze zwrotami akcji. Formuła filmu, jego treść i to, co się stanie w następnej scenie jest proste jak budowa cepa. Sęk w tym, że... Chce się go oglądać. Cała akcja prze do przodu, idzie prostą, aczkolwiek doskonale przygotowaną i zrealizowaną drogą. Liam Neeson gra tu niesamowicie, jego zachowanie jest "do bólu" (dosłownie i w przenośni) prawdziwe, a to, co widzimy na ekranie nie powoduje w nas niesmaku w postaci wybujałej fantazji specjalistów od efektów specjalnych. Ten film to po prostu typowy schabowy - ale zrobiony tak, że ani na chwilę nie przechodzi Ci na niego ochota. I oby takich było więcej!
Wg mnie film jest również dobry, ale nie aż tak, żeby dawać 10/10.
Rzeczywiście, napięcie jest, jednak w większości przypadków wiedziałem, iż
Bryan wygra walkę/pojedynek... Jeden z lepszych filmów sensacyjnych, jakie
oglądałem :) Według mnie 8/10 to jest dobra ocena, chociaż wahałem się, czy
nie dać by 7/10. Jednak jest 8 ;)