Uprowadzona

Taken
2008
7,6 360 tys. ocen
7,6 10 1 360479
6,3 44 krytyków
Uprowadzona
powrót do forum filmu Uprowadzona

5/10

użytkownik usunięty

Film jest dla 10-letnich dzieciaków którzy fascynują się walkami. Oczywiście główny bohater nieśmiertelny, idzie na 15 gości sam żadne kule go nie trafiają i zabiją ich jeszcze on w dobrym stylu...

ocenił(a) film na 8

nie jestem 10-letnim dzieciakiem i nie fascynuja mnie walki itp. ale ten film uwazam za bardzo dobre kino akcji, 8/10 z czystym sumieniem...
a, ze glowny bohater niesmiertelny? no coz, taki to jest film i nic w tym dziwnego... tak samo Rambo - tez jest niesmiertelny? a rowniez jest bardzo dobrym kinem akcji...

Czyli 7338 osób głosujących na ten film musi być 10-latkami !
A może to ty masz 10 lat i nie rozumiesz tego filmu bo jest za bardzo życiowy ?

ocenił(a) film na 8
ministerfinansow

Fascynacja walkami? Żeby było jeszcze jakimi. Jest wiele lepszych filmów gdzie można 'podziwiać' walki.
Ten film, to jest dobre kino akcji :)) I w większości tego typu filmów główny bohater jest 'nieśmiertelny'.

ocenił(a) film na 8

ja dałem mu z całym sercem mocna 8, konkretne kino akcji, bohater nie jest jakims lalusiem który boi sie zrobić krzywdy oprawcom, i dzieki temu film jest jak dla mmnie wyjątkowo dobry, torturuje, tłucze, morduje :D i to jest prawdziwy bohater, a nie jakiś tam steven segal który tylko bije i pozwala żeby kolesie sami sie pozabijali bo boi sie pobrudzić rączek

ocenił(a) film na 9
homer700

dokładnie masz 100% racji, nareszcie prawdziwy bohater. w scenie gdy strzelił do zony tego francuskiego policjanta szczęka mi opadła. od dzis Bryan jest moim ulubionym "agentem"