Uprowadzona

Taken
2008
7,6 360 tys. ocen
7,6 10 1 360491
6,3 44 krytyków
Uprowadzona
powrót do forum filmu Uprowadzona

Trochę mało realistyczny czy jak ktos tu napisał zbyt naiwny, ale warto obejrzeć ku przestrodze.

ocenił(a) film na 6
Lea_6

popieram, film jest strasznie naiwny, ale nie mogłem oczekiwać więcej od filmu tego typu. Mimo to z nudów można obejrzeć

ocenił(a) film na 8
Lea_6

takie penery jak wy tylko psują note tak wspaniałemu filmowi,,moze wy przypadkiem ogladaliscie co innego np Uprowadzenie Agaty

ocenił(a) film na 8
Lea_6

Powiedzcie konkretnie co jest takie naiwne?

Aldo_Raine

Naiwne jest to, że kolesiowi który zabił na własną rękę z 40 ludzi nic mu nie zrobili(władza) przyleciał do swojego kraju jak z urlopu i że policja pojawia się tylko w momencie gdy on wchodzi do taksówki przy lotnisku oklepać morde temu tam wiecie :) to jest naiwne. pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
skibabtw

no i gdzie nagle zginela reszta dziewczyn z tego statku przeciez ich tam bylo kilka.... a do tego to ze sam rozwalil ilustam ludzi.... naciagane na calym froncie albo jak biegl praktycznie rowno z samochodem.... generalnie 5/10 glownie za pierwsza polowe filmu:) zbudowali napiecie ale to szczesliwe zakonczenie... nie mogl jej ocalic i nie wiem zginac albo isc do wiezienia... bardziej cukierkowe by bylo tylko jakby sie z zona pogodzil....

ocenił(a) film na 3
ewcynka16

no to by pasowało chyba do całości(z żoną pojednanie) jak dla mnie film żenada.