Uprowadzona

Taken
2008
7,6 360 tys. ocen
7,6 10 1 360491
6,3 44 krytyków
Uprowadzona
powrót do forum filmu Uprowadzona

Bardzo dobry film.Z rzeczywistością niewiele ma wspólnego,ale nie o to tu chodzi!To nie jest
film dokumentalny tylko film akcji.Trzyma w napięciu przez cały czas,zdecydowanie
polecam!!!!

ocenił(a) film na 10
djpioter

Tak akcja jest non stop , dla mnie jeden z Najlepszych ostatnio oglądanych filmów tego gatunku !
10/10 Tylko oglądać! :)

ocenił(a) film na 9
djpioter

W porównaniu do innych filmów akcji to bardzo realne są ciosy. Krav maga jak sie patrzy

ocenił(a) film na 7
djpioter

6,5/10 Film w połowie dobry.
Ojczulek potrafi zaskoczyć, jego relacje z kolegami też nawet nawet. Trzyma w napięciu aż do momentu, gdy zaczyna się pościg na budowie, który trwa o dużo za dużo.. Później już wygląda jak wszystkie filmy akcji, gdzie żaden z Bardzo Złych Ludzi nie może trafić w bohatera, a ten rozwala wszystkich jednym ciosem/strzałem i Kapitan Żbik to przy nim lama, fabuła nieprzewidywalna jak w "Kevin sam w domu"bla bla.. no dupa.

ocenił(a) film na 9
djpioter

Film trzymał mnie w fotelu, od początku do końca. Dla mnie Rewelacja. Taki film chciałem zawsze zobaczyć. Wracam do niego od czasu do czasu, i ciągle trzyma w napięciu.

djpioter

Najlepszy film akcji, jaki od dawna widziałem! Zasłużone 9/10

ocenił(a) film na 8
djpioter

mnie też przykuł do siedzenia:) bardzo przyzwoity film akcji. 9

ocenił(a) film na 3
djpioter

9/10 ? zal mi cie i wszystkiego co z toba zwiazane

Sebastian_20

ale mi dowaliłeś,normalnie chyba się popłacze hahaha ssij koński zwisie

ocenił(a) film na 8
djpioter

film 9/10
troche ta aktorka co grala ta 17-letnia dziewczyne nie umiala jej zagrac(chodzi mi o corke bohatera)