Przypadkiem dzisiaj zobaczyłem i film bardzo dobry. Oczywiście parę scen naciąganych, alr to film akcji i jako taki trzeba go oceniać. Warto również aby młodzież zobaczyła go ku przestrodze i niech pamiętają że po nich tata raczej nie przyjdzie.
Typowy ajmerykański senszation z more akszyn i łatewer.
A tak na serio, to film jakich dużo, ale jest nieźle zrealizowany, historia oklepana w p*zdu, ale to swoją drogą, dla mnie ten film mógłby spokojnie podchodzić pod baśń, sci-fi. Było tam tyle naciąganych scen, że głowa mała :)
No ale obejrzałem do końca, oglądało się go dość lekko, to takie naciągane 5 mogę dać .
Mnie sie tez bardzo dobrze ogladalo, naprawde nie narzekam.......jak juz wczesniej pisalam, dawno sie tak nie usmialam...taki prawdziwy MRS. GADGET!
Polecam "Człowiek w Ogniu" , "Prawo Zemsty" , "Zakładnik" . Każdy z ww. filmów jest o klasę/kilka lepszych od tego :)
Pozdrawiam.
Filmy które wymieniłeś to filmy sensacyjne z domieszką dramatu, a Uprowadzona to czysty film akcji i nawet przez moment nie udaje czegoś innego.
Z tym dramatem w Zakładniku to bym nie przesadzał :)
Jednak co do pozostałych 2 filmów to mogę się zgodzić i może właśnie to, że jest w tym ten gatunek, te filmy sa takie dobre.
E tam, literówka. A wracając do filmu bardziej realistyczne jak mówiłem byłoby grupowe działanie z kumplami. Pewnie coś takiego się już zdarzyło a my o tym nie wiemy bo władze w różnych krajach starają się ukrywać swoją nieudolność
Dokładnie, mnie również bardzo fajnie się oglądało. Film akcji i takim go trzeba oceniać.
Jak dla mnie genialny film - najlepszy z tej dziedziny ;) Na ogół nie lubię filmów akcji, ale ten to nie zwykły film akcji - dzięki niemu można się zastanowić Czym kończy się rozmowa z obcym? i wzruszyć historią miłości ojca do córki... Świetny film..
Nie wiem czy akurat dobre porownanie, ale genialny byl dla mnie FRANTIC, tak nawiazujac do Paryza i porwania, a ten film byl po prostu sredni:)