Uprowadzona

Taken
2008
7,6 360 tys. ocen
7,6 10 1 360479
6,3 44 krytyków
Uprowadzona
powrót do forum filmu Uprowadzona

Ostatnio zauważyłem, że niedługo ukaże się druga część co jest moim zdaniem straszne. Ten film był bardzo dobry i jak można zepsuć go drugą częścią. Pewnych filmów się już nie tyka po prostu. Moim zdaniem to jest wielki minus.

ocenił(a) film na 8
Xenon2012

Już można ci podziękować za nazywanie sequela zniszczeniem. Faktycznie Zabójcza Broń 2, czy Rambo 3 zniszczyły całą markę... ja czułem spory niedosyt po jedynce, więc cieszę się z dwójki. Nie ma żadnego znaku, że będzie złym filmem więc zastopuj swój pesymizm oparty na stereotypach.

ocenił(a) film na 7
kapsel1997

Ale pierwsza część była bardzo dobra, a robienie kolejnej gdzie porwą mu żonę moim zdaniem nie ma większego sensu, oczywiście ze względu na głównego aktora obejrzę film lecz wątpię żeby zadziwił lub zaskoczył mnie czymś nowym. Ale rozumiem o co ci chodzi :)

ocenił(a) film na 8
Xenon2012

doskonale rozumiem:) to byl bardzo dobry filmy (szkoda ze nie ma polowek na filmwebie, dalabym 7,5) i miedzy innymi badzo mi sie w nim podobalo to, ze byl bardzo dobrze rozpoczety i rownie dobrze zakonczony. rowniez uwazam, ze druga czesc moze popsuc ogolne wrazenieo jedynce. No ale zobaczymy co z tego wyjdzie... a noz widelec powstanie wspolczesna wersja Die Hard;) tak czy siak czekam z wielkim zniecierpliwieniem na ten film, aczkolwiek jeszcze raz podkreslam, ze rozumiem co masz na mysli i mam takie same obawy