bardzo bardzo dobry film!!!świetna akcja, fabuła.Film bardzo żywy i świetnie się go ogląda. Nie żałuję, że ho obejrzałam bo na prawdę warto. I z tego filmu można ważne wnioski wysnuć. Ja to w ogóle jestem za tym, że dziewczyny w wieku 17 lat nie powinny jeszcze decydować o swoim losie czyli rodzice nie powinni pod żadnym względem puszczać w jakieś dalekie podróże po europie czy świecie!! wiadomo, że tam gdzie dzieci bogatych rodziców tak właśnie mają-wolna ręka, swawolka robią wszystko co chcą, a rodzice za wszystko płacą. W tym filmie najbardziej wkurzyła mnie postawa tej dziewuchy(uprowadzonej) gdyż jak po podpis o zgodę ojca na wyjazd to zgłosiła się pierwsza a poza tym okłamała go i ta matka też debilka jakaś że w ogóle nie porozmawiała z ex mężem na ten temat. Jeśli jeden z rodziców daje luz a drugi robi wyrzuty to źle.rodzice powinni jednogłośnie podejmować decyzje. bardzo polecam film!
nigdy bym nie chciała znaleźć się na miejscu tych wszystkich dziewczyn, które zostały uprowadzone, faszerowane narkotykami, bite i zmuszane do prostytucji!
tak jak mi go ostatnio poleciłaś, obejrzałam i jestem zadowolona nie żałuję, film wart akcja bardzo dobra
Film jest świetny!
Uwielbiam Liam`a Neeson`a - jedna z jego lepszych ról;)
Płakałam na nim cały czas...
Najlepsza scena? Gdy rozpoczyna się licytacja dziewczyn, jego córka wychodzi a on na nią spogląda zza lustra weneckiego wtedy najwięcej płakałam bo najbardziej trafiła we mnie ta okrutna scena... Do tej pory jak sobie ją przypominam to łzy same napływają do oczu...
POLECAM