...czy zwykły człowiek dałby radę to wszystko zrobić co Liam czy też nie hehe ...ale podejście do tematu matki tejże dziewczyny było "dobre" gadanie typu: "Ma 17 lat może jechać gdzie chce" , "daj jej dorosnąć" itd. itp. no qrwa dajcie spokój. Jeszcze na dodatek całe te sexi 16-17 latki zlewające wszystko i wszystkich. Koleś podchodzi i mówi "taksówki drogie jedź ze mną" odp: "dobra jadę" no qrwa jasna czy wy naprawdę jesteście takie tępe... bo nie chce mi się w to wierzyć... naprawdę.... ale chyba jednak tak. Ponieważ patrząc na zachowanie niektórych ludzi to aż się żyć odechciewa. Weźcie się kuźwa za siebie. Przestańcie wreszcie włazić do np. autobusu z tymi komórami odkręconymi na full czyli volume max 10 i lecą te skompresowane przez ten głośniczek 0,24 cala "piękne" dźwięki" jakże "skomplikowanej muzy" typu chop-chip albo inny techno-mułł a posłuchał by ktoś z was Vivaldiego, Pink Floyd, czy "starej" metalki, poczytał Hemingway'a, Fromma COKOLWIEK ale nie bo po co. No to róbta tak dalej.
Pozdrawiam tych co widzą sensa w owych słowach:
Dokąd pójść, jakich szukać słów
Jakich bronić spraw
Dokąd pójść jakich użyć miar
Chcąc przemienić świat
źle jest tym co płyną pod prąd
Z prądem lżej
prawdę mówisz, po pierwsze jakbym był ojcem to od razu przypier...doliłbym dla matki, a co do tych umiejetnosci to mysle ze jakis cwaniaczek szkolony kilka, lub kilkanascie lat, doswiadczony w wielu akcjach jest na pewno zdolny do takich czynow. pozdro
jestes kre** metal to go*** nie kazdy chce tego mulu sluchac i nikogo nie zmusisz bo ty tak chcesz nie interesuja nas jakies brudasy drace morde a tak nawiasem bardzo ciekawy film
heheh no właśnie jesteś "przypadkiem" który opisałem.
wymieniłem pisarzy, twórców muzy klasycznej, psychodelicznego rocka a ty tylko się czepiłeś metalu... który myślisz pewnie, że brzmi jak to prezentuje nergal z błehemłota albo jakiś linkin bizkit... no ale nie ma co z tobą dyskutować bo skoro już na samym początku swej wypowiedzi zaczynasz od inwektyw.
w jakimś stopniu masz rację a;e tylko w niewielkim :)
według mnie to w ogóle powinni wprowadzić używanie tel komórkowym dopiero od 18 lat
Dzień dobry..
O co chodzi??
przyszedłem do córki..
do mojej córki??
No.
Jak ty wyglądasz? Skąd ty wziąłeś te rzeczy?
Moja córka z takimi jak ty sie nie zadaje..
to porządna dziewczyna.
[hahahaha]
Twoja cór.. twoja córk..
Też w tym temacie...
Przyszła do mnie w chłodną noc
w czarnym płaszczu pełnym gwiazd
pod nim chyba nie ma nic
mokre ciało całe drży.
Miała minę taniej dziwki
wyprzedzała moje myli
powtarzała do mnie "chcesz?"
Wiem, ty na pewno chcesz.
był maj i była ona
on pyta: chcesz?
ona: jak chcesz to bierz
i chyba dała bo księżyc zaszedł i ona też
Nie mów nic, zabawa trwa
Świat się kręci a my z nim
Zdarta płyta gra
Zapomniany dawno hit
Daj mi tę noc
Tę jedną noc
Daj mi tę noc
Tę jedną noc
heheeh dobre, dobre
a ty napisałeś/aś tylko parę słów a więcej masz błędów niż ja w tym wg. ciebie "żałośnie" napisanym temacie