Bardzo dobry film. Gra aktorska Liama też na dobrym poziomie. Dawno nie widziałem go w jakimś filmie, dlatego przypadkowa styczność z tym tytułem od razu mnie zaciekawiło, jak pan Liam sobie radzi. I ....dobrze sobie poradził. Dobra kreacja, niby banalny scenariusz ale można zobaczyć pare dawno nie widzianych akcji tej klasy filmu. Niech Seagal i Van damme obejrzą sobie ten film i odpowiedzą sobie na pytanie czy można jeszcze robić filmy tej klasy, a nie tam...skopać dupę, połamać wszystkie kości, a bohater wychodzi bez szwanku. (w sumie to Van Damme zawsze dostaje wpie*ol na początku, dopiero później jest przebudzenie super bohatera)
Zapomniany?? Chyba w tylko w Twoim wszechświecie. Sprawdz sobie filmografie Neesona, to chyba najbardziej zapracowany aktor świata - od 79' bez przerwy, co roku gra w co najmniej jednym filmie W tym roku zagra w sześciu...
głąbie...chodziło mi o filmy z pompą ! a nie wydania na DVD i takie tam. Nie mówię że akurat ten obejrzałem w kinie....ale chodziło mi o to że nie gra w gniotach tylko w dobrych filmach, a te jak wiadomo są jak na lekarstwo......ja nie pamiętam kiedy wcześniej go widziałem w jakimś filmie...dlaczego?....bo k**wa nigdzie nie nagłaśniają jego filmów....dlatego napisałem ze zapomniany. Więc sorry batory....spadaj! :P