swietne sensacyjne kino,napiecie od samego poczatku do konca no i oczywiscie swietny Liam Nesson,chociaz moim zdaniem glownemu bohaterowi wszystko zabardzo latwo idzie!Ale jest ok na tym filmie nieda sie nudzic.
Film na prawdę dobry do momentu z rurą która odczepiła się od sufitu <mało realistyczne> Na samym końcu filmu nasz super bohater po uratowaniu dziewczynki mógłby zginąć... Dodałoby to końcowego smaczku. 9/10
Dzięki za spojler.... "Na samym końcu filmu nasz super bohater po uratowaniu dziewczynki mógłby zginąć....", a miałem właśnie oglądać ten film (czytam recenzje, bo szkoda mi czasu na oglądanie wszystkiego). Jakoś trzeba (niestety) spory filmowy chłam filtrować - właśnie recenzjami i ocenami.
Także rada na przyszłość -> pisz "SPOILER" przed wypowiedzią/komentarzem jak masz zamiar zdradzać szczegóły, a zwłaszcza do ciężkiej anielki -> końcówki!!
:)) Zapomniałem jeszcze napisać że główny bohater zabija wszystko co się rusza ;p Miłego oglądania ^^
nom heh
przynajmniej jest dużo akcji i to lubię ;p
no trochę przesadzo ny jest ten pościg jak ucieka ( samochodem) no i strzelają do niego z innego samochodu no i on też i nic się nie dzieje ;p
może by se jeszcze po browarku strzelili ;p
heh ;p
nie ma co sie czepiac szczegolow :) bardzo fajnie sie oglada i co najwazniejsze caly czas trzyma w napieciu :) po tym filmie zaczalem lubic pana Liama