Uprowadzona

Taken
2008
7,6 360 tys. ocen
7,6 10 1 360479
6,3 44 krytyków
Uprowadzona
powrót do forum filmu Uprowadzona

dobra sensacja

użytkownik usunięty

swietne sensacyjne kino,napiecie od samego poczatku do konca no i oczywiscie swietny Liam Nesson,chociaz moim zdaniem glownemu bohaterowi wszystko zabardzo latwo idzie!Ale jest ok na tym filmie nieda sie nudzic.

ocenił(a) film na 8

popieram ;p

ocenił(a) film na 7
Niszczyciel2000

Film na prawdę dobry do momentu z rurą która odczepiła się od sufitu <mało realistyczne> Na samym końcu filmu nasz super bohater po uratowaniu dziewczynki mógłby zginąć... Dodałoby to końcowego smaczku. 9/10

ocenił(a) film na 8
Zanju

i dramatyzmu
ale dla mnie to byłaby przesada ;p

Zanju

Dzięki za spojler.... "Na samym końcu filmu nasz super bohater po uratowaniu dziewczynki mógłby zginąć....", a miałem właśnie oglądać ten film (czytam recenzje, bo szkoda mi czasu na oglądanie wszystkiego). Jakoś trzeba (niestety) spory filmowy chłam filtrować - właśnie recenzjami i ocenami.

Także rada na przyszłość -> pisz "SPOILER" przed wypowiedzią/komentarzem jak masz zamiar zdradzać szczegóły, a zwłaszcza do ciężkiej anielki -> końcówki!!

ocenił(a) film na 8
GrizzlyBear_rg

bohater nie ginie gościu ściemnia !!! ;p

ocenił(a) film na 7
Niszczyciel2000

:)) Zapomniałem jeszcze napisać że główny bohater zabija wszystko co się rusza ;p Miłego oglądania ^^

ocenił(a) film na 8
Zanju

nom heh
przynajmniej jest dużo akcji i to lubię ;p
no trochę przesadzo ny jest ten pościg jak ucieka ( samochodem) no i strzelają do niego z innego samochodu no i on też i nic się nie dzieje ;p
może by se jeszcze po browarku strzelili ;p
heh ;p

ocenił(a) film na 9
Niszczyciel2000

nie ma co sie czepiac szczegolow :) bardzo fajnie sie oglada i co najwazniejsze caly czas trzyma w napieciu :) po tym filmie zaczalem lubic pana Liama

ocenił(a) film na 8
marszisz

masz rację ;p
szkoda że tą scenę tak spartolili ale po za tym film super ;p

ocenił(a) film na 7
Niszczyciel2000

Śmiałem się jak był szybszy od mp5k <podręczny karabinek> :D:D Bawił się w Matrixa i unikał każdej kulki :P