Uprowadzona

Taken
2008
7,6 360 tys. ocen
7,6 10 1 360479
6,3 44 krytyków
Uprowadzona
powrót do forum filmu Uprowadzona

film jak film..

użytkownik usunięty

Film jak film, nic specjalnego, a na miejscu Liama Nessona postawiłabym Leonarda
DiCaprio.

ocenił(a) film na 7

Oszalałeś!

użytkownik usunięty
dochulla

Nie sądzę ;)

ocenił(a) film na 7

DiCaprio,nomen omen świetny aktor,wygląda za młodo żeby zagrać zdeterminowanego ojca z przeszłością,wiem że grał już ojca ale Nesson pasuje tu świetnie.

użytkownik usunięty
dochulla

Może i tak, ale po prostu mi się tak wydaje.. Lubie Nessona, ale DiCapri jest wg mnie o wiele lepszy.

ocenił(a) film na 7

Sporo zaje... filmów jest z DiCaprio,to jeden z moich ulubionych aktorów,chociaż Titanica nie lubię specjalnie,bo niestety niektórym Leonardo cały czas się z tym filmem kojarzy.

użytkownik usunięty
dochulla

Obejrzałam dużo filmów z jego udziałem w tym titanica i zawsze kojarzy mi się z Incepcją (super film, polecam), albo z Aviatorem.

ocenił(a) film na 7

Skoro kojarzy się Tobie z Incepcją głównie to pewnie dosyć młoda jesteś :)

użytkownik usunięty
dochulla

No cóż nie jestem taka młoda. A skąd ci to przyszło do głowy?

ocenił(a) film na 7

Dlatego że Incepcja to w miarę nowy film z Leo,i młodzi ludzie mogą go głównie kojarzyć,czy jakoś tak?chyba się trochę gubię już hehe.

użytkownik usunięty
dochulla

Wiem że to jest dość nowy film, ale jest taki, że zapada w pamięć i jest jednym z najlepszych filmów jakie oglądałam.

ocenił(a) film na 7

Jest dobry,nie da się ukryć,chociaż za pierwszym razem odpuściłem w połowie filmu,nie wiem dlaczego,Jakiś czas potem obejrzałem na dużym tv na bluray i film super,nowatorski.

użytkownik usunięty
dochulla

Ja na początku straciłam wątek, gdy oglądałam pierwszy raz, ale z drugim razem zrozumiałam całość, a to bardzo pomaga jeśli chce się polubić ten film.

ocenił(a) film na 7

Dokładnie,o to mi chodziło.

ocenił(a) film na 8
dochulla

Leonardo DiCaprio to genialny aktor, jeden z najlepszych obecnie, gra w świetnych filmach i nie mówię tu nawet o Incepcji, bo Infiltracja, Krawawy Diament czy Wyspa Tajemnic, to też mistrzowskie filmy, ale kompletnie nie pasowałby do tej roli. Jest za młody na tę rolę a Neeson odegrał tu kawał dobrej roboty. Bardzo dobrze dobrany, dlatego jakąkolwiek dyskusję nt. zmiany głównego bohatera uważam za nie na miejscu.

ocenił(a) film na 7
Kleszcz_fw

No to można powiedzieć że opisałeś w słowa to co miałem dokładnie na myśli,dziękuję:)

użytkownik usunięty
dochulla

ok, poddaje się. ale i tak wg mnie DiCaprio bardziej by pasował:)

ocenił(a) film na 7

Hehe,niech będzie remis.

użytkownik usunięty
dochulla

spoko:-)

ocenił(a) film na 8

Do DiCaprio nic nie mam a wręcz go bardzo lubię ale nie pasowałby do tej roli - wygląda zbyt młodo jak na ojca prawie dorosłej córki.