ale tego nie byłem w stanie. W związku z czym oceniam ten film jako jego najgorszy. Po prostu tragedia. Zauważyłem, że jest to film z serii Afterdarkaction - do mega beznajdziejnych filmów zatrudniają dobrych aktorów kina akcji. Z tej serii jest też el Gringo ( z Adkinsem, również uwielbiam tego aktora ale nie byłem w stanie zmęczyć filmu) i Dragon Eyes ( z Van Dammem, tego jeszcze nie oglądałem, ale po tych dwóch aż boję się zajrzeć). Uwe Boll przy tych filmach afterdarkaction to jest naprawdę majsterszyk, chociażby taka bloodrayne, nie mówiąc już o Dungeon Siege ze Stathamem, które akurat mi sie bardzo podobało :)
Niestety zgadzam się z założycielem film jest kiepski, coś nie wiele lepszego od Azylu. bradock, karoman4, Najemnik radzę wam nie oglądajcie tego. Jedyna zaleta to ciekawa postać grana przez Dolpha.
Tak nie można. Tobie mogło się nie podobać, ale nie możesz innym odradzać, jedynie powiedzieć, że na Tobie ten film nie wywarł wrażenia. Każdy jest inny i każdy ma inny gust. Ja i tak to obejrzę, bo mam w planach przelecenie całej filmografii danych aktorów, w tym szmiry Seagala.
Jak chcesz to możesz obejrzeć twój wybór ale jak komuś się Azyl nie spodobał to i ten film raczej nie spodoba.
Ja i tak bym tego nie obejrzała ze względu na obecność tej Stewart. Nie wiem dlaczego, ale ta aktorka działa na mnie, jak czerwona płachta na byka.