Uwięzieni

Stash House
2012
5,1 2,5 tys. ocen
5,1 10 1 2536
Uwięzieni
powrót do forum filmu Uwięzieni

ale tego nie byłem w stanie. W związku z czym oceniam ten film jako jego najgorszy. Po prostu tragedia. Zauważyłem, że jest to film z serii Afterdarkaction - do mega beznajdziejnych filmów zatrudniają dobrych aktorów kina akcji. Z tej serii jest też el Gringo ( z Adkinsem, również uwielbiam tego aktora ale nie byłem w stanie zmęczyć filmu) i Dragon Eyes ( z Van Dammem, tego jeszcze nie oglądałem, ale po tych dwóch aż boję się zajrzeć). Uwe Boll przy tych filmach afterdarkaction to jest naprawdę majsterszyk, chociażby taka bloodrayne, nie mówiąc już o Dungeon Siege ze Stathamem, które akurat mi sie bardzo podobało :)

actionhero

Dzięki za ostrzeżenie

actionhero

Ja i tak to obejrzę ;-p Ale dzieki za ostrzeżenie. Zobaczę, czy było słuszne ;-p

użytkownik usunięty
karoman4

właśnie się za to zabieram, zobaczymy jak to z tym jest ;)

użytkownik usunięty
actionhero

spoko ja i tak obejrzę

ocenił(a) film na 2
actionhero

Niestety zgadzam się z założycielem film jest kiepski, coś nie wiele lepszego od Azylu. bradock, karoman4, Najemnik radzę wam nie oglądajcie tego. Jedyna zaleta to ciekawa postać grana przez Dolpha.

frycek49

Tak nie można. Tobie mogło się nie podobać, ale nie możesz innym odradzać, jedynie powiedzieć, że na Tobie ten film nie wywarł wrażenia. Każdy jest inny i każdy ma inny gust. Ja i tak to obejrzę, bo mam w planach przelecenie całej filmografii danych aktorów, w tym szmiry Seagala.

ocenił(a) film na 2
karoman4

Jak chcesz to możesz obejrzeć twój wybór ale jak komuś się Azyl nie spodobał to i ten film raczej nie spodoba.

frycek49

Nie oglądałam żadnego filmu o takim tytule.

ocenił(a) film na 2
karoman4

podobne coś do tego

frycek49

Ale widziałam w bazie, że jest kilka filmów o tym tytule, a Tobie pewnie chodzi o ten ze Stewart.

ocenił(a) film na 2
karoman4

niop

ocenił(a) film na 2
frycek49

ten film jest dobry jako prezent dla wroga :D

frycek49

Ja i tak bym tego nie obejrzała ze względu na obecność tej Stewart. Nie wiem dlaczego, ale ta aktorka działa na mnie, jak czerwona płachta na byka.

ocenił(a) film na 2
frycek49

W porządku.

ocenił(a) film na 7
karoman4

Film jest taki sobie, na pewno poziomem przewyższa większość filmów Seagala :)

AdamBayern01

nie przesadzaj

actionhero

mialem tak samo chyba najgorszy film lundgrena.