To chyba kawałkiem jednego oka ten film oglądałeś... w tym filmie chodzi o coś więcej ale pewnie w tym czasie na pudelku o tym nie pisali. Pozdrawiam.
Nareszcie ktoś odpisał głosem Ludu!!! Zgadzam się z Tobą w stu procentach!!!
podpis: Jarek K.
P.S. (przechwycony przez tajne służby): Idź spać pierdoło... Każdy widzi to, co go aktualnie boli i mierzy film przez pryzmat 2 minut w filmie rzutując na jego całość...
Pozdrawiam
Podpis właściwy:
Neposz_2
nie obejrzał filmu do końca, ale już leci narzekać na filmwebie, bo jak to jest możliwe, że propagują takie dewiacje, karygodne, chore!
ach, to ograniczenie;)
widać, że w ich rzeczywistości byłbyś jednym z fingermanów- ograniczonym, gwałcącym każdą inność i ślepo podążającym za tymi, którzy mają władzę, a nie rację. Gratuluję otwartości umysłu i obejrzenia filmu ze zrozumieniem
No i widać po raz kolejny homo-terroryzm. Wyraziłem swoją opinie... Przynajmniej nie ulegam poprawnej politycznej eunuchowatej modzie potakiwania na wszystko co wielce "oświecone" - wielcy "chwalcy" wolności widzę ze nie rozumieją ze ktoś może mieć inne poglądy.... Homo-terroryzm wypisz i wymaluj WHO uległa lobby i wypisała tą dewiacje z listy chorób psychicznych.
@ neposz_2 - Jarek K.? Nieco to żałosne wszędzie dostrzegać Kaczyńskiego.
@ KAiN_ - Wpadłeś na forum puścić pawia?
Ty to powiedziałeś nie ja... Nie wiem skąd Ci do głowy to nazwisko wpadło... Ja na nikogo nic złego nie powiedziałem a Twoje skojarzenia są jedynie Twoje.
Pozdrawiam.
Masz rację, homo-terroryzm w czystej postaci, dzis geje sa bardziej agresywni i chamsy niż ich przeciwnicy! Nie rozumiem, dlaczego ludzie zamiast po prostu podyskutować z przeciwnkiem na argumenty to wyzywają go od ograniczonych kretynów i wszedzie wciskają tego Jarka K. Brak lepszych argumentów?
Prymitywy...
Życzę wam żeby wasz najlepszy przyjaciel, kolega a może i wujek okazał się gejem. Nie wiecie a znacie wielu ludzi, których lubicie i cenicie, którzy są normalnymi ludżmi - a są homoseksualni i kryją się z tym przez taki debilizm jaki prezentujecie.
Szlag mnie czasem trafia, gdy widzę i czytam takie ograniczone wypociny... Żygać się chce...
Geje bardziej agresywni? Jeśli ktoś zaczyna dyskusję od 'pedalska propaganda' to nie powinien sie dziwi że odpowiada się mu na tym samym poziomie.
Propaguję, to się mądre wypowiedzi na forach. Jednak twój post jest dowodem na to, że propaganda dzisiaj wcale tak dużo nie znaczy ;).