PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=180040}

V jak Vendetta

V for Vendetta
2005
7,4 299 tys. ocen
7,4 10 1 298602
7,0 62 krytyków
V jak Vendetta
powrót do forum filmu V jak Vendetta

ale całkowicie go spier..... Homo-Less-Pedalską propagandą

ocenił(a) film na 10
KAiN_

To chyba kawałkiem jednego oka ten film oglądałeś... w tym filmie chodzi o coś więcej ale pewnie w tym czasie na pudelku o tym nie pisali. Pozdrawiam.

KAiN_

Nareszcie ktoś odpisał głosem Ludu!!! Zgadzam się z Tobą w stu procentach!!!
podpis: Jarek K.

P.S. (przechwycony przez tajne służby): Idź spać pierdoło... Każdy widzi to, co go aktualnie boli i mierzy film przez pryzmat 2 minut w filmie rzutując na jego całość...

Pozdrawiam

Podpis właściwy:
Neposz_2

ocenił(a) film na 8
KAiN_

nie obejrzał filmu do końca, ale już leci narzekać na filmwebie, bo jak to jest możliwe, że propagują takie dewiacje, karygodne, chore!
ach, to ograniczenie;)

ocenił(a) film na 10
KAiN_

widać, że w ich rzeczywistości byłbyś jednym z fingermanów- ograniczonym, gwałcącym każdą inność i ślepo podążającym za tymi, którzy mają władzę, a nie rację. Gratuluję otwartości umysłu i obejrzenia filmu ze zrozumieniem

KAiN_

Ktoś ci już mówił,że jesteś kretynem?

KAiN_

No i widać po raz kolejny homo-terroryzm. Wyraziłem swoją opinie... Przynajmniej nie ulegam poprawnej politycznej eunuchowatej modzie potakiwania na wszystko co wielce "oświecone" - wielcy "chwalcy" wolności widzę ze nie rozumieją ze ktoś może mieć inne poglądy.... Homo-terroryzm wypisz i wymaluj WHO uległa lobby i wypisała tą dewiacje z listy chorób psychicznych.

ocenił(a) film na 7
KAiN_

@ neposz_2 - Jarek K.? Nieco to żałosne wszędzie dostrzegać Kaczyńskiego.
@ KAiN_ - Wpadłeś na forum puścić pawia?

this_fire

Ty to powiedziałeś nie ja... Nie wiem skąd Ci do głowy to nazwisko wpadło... Ja na nikogo nic złego nie powiedziałem a Twoje skojarzenia są jedynie Twoje.
Pozdrawiam.

KAiN_

Masz rację, homo-terroryzm w czystej postaci, dzis geje sa bardziej agresywni i chamsy niż ich przeciwnicy! Nie rozumiem, dlaczego ludzie zamiast po prostu podyskutować z przeciwnkiem na argumenty to wyzywają go od ograniczonych kretynów i wszedzie wciskają tego Jarka K. Brak lepszych argumentów?

milenasy

Prymitywy...
Życzę wam żeby wasz najlepszy przyjaciel, kolega a może i wujek okazał się gejem. Nie wiecie a znacie wielu ludzi, których lubicie i cenicie, którzy są normalnymi ludżmi - a są homoseksualni i kryją się z tym przez taki debilizm jaki prezentujecie.
Szlag mnie czasem trafia, gdy widzę i czytam takie ograniczone wypociny... Żygać się chce...

ocenił(a) film na 8
milenasy

Geje bardziej agresywni? Jeśli ktoś zaczyna dyskusję od 'pedalska propaganda' to nie powinien sie dziwi że odpowiada się mu na tym samym poziomie.

ocenił(a) film na 10
KAiN_

Propaguję, to się mądre wypowiedzi na forach. Jednak twój post jest dowodem na to, że propaganda dzisiaj wcale tak dużo nie znaczy ;).

KAiN_

Całkowicie się z tobą zgadzam. Ludzie nie potrafią korzystać z wolności i dlatego nasz świat pójdzie na samo dno.