PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=180040}

V jak Vendetta

V for Vendetta
2005
7,4 299 tys. ocen
7,4 10 1 298616
7,0 62 krytyków
V jak Vendetta
powrót do forum filmu V jak Vendetta

Ten film jest fenomenalny, a każdy kto twierdzi, że to, cytuję poprzedników, kupa, poprostu nie są w stanie zrozumieć przesłania tego filmu. To są ludzie wychowani na Terminatorach, Robokopach i Gwiezdnych Wojnach, naturalnie te trzy tytuły, a szczególnie Terminator i Gwiezdne Wojny, to także fenomenalne filmy. Dla wszystkich, którzy przed pójściem do kina czytają komentarze innych ludzi, mówię, V jak Vendetta to kolejny kamień milowy współczesnego kina. Bracia Wachovscy udowodnili po raz kolejny swoją wyższość nad setkami innych reżyserów i scenografów. Ten film to, powtórze po raz trzeci w swojej wypowiedzi, fenomen. Pozdrawiam wszystkich miłośników kina.

ocenił(a) film na 1
djk_25

Spod jakiego kamienia wyłażą tacy jak Ty?
Oceniasz film - OK, Twoja sprawa. Ale ocenianie innych to chyba już nie Twoja działka. Ani tym bardziej ocenianie na jakich filmach jestem wychowany. Poza tym - poczytaj swoje własne wypowiedzi (koniecznie włącz myślenie) to zobaczysz, że sam (lub sama) sobie przeczysz.

Ja powiedziałem, że to kupa lub jak kto woli, że nie trzyma sie kupy i nadal to podtrzymuję.

ocenił(a) film na 8
djk_25

No i po co piszesz że jest 2:12 !!! Kogo to interesuje !!!! Co chcesz zakozaczyć ze tak pozno a ty nie śpisz :D fajnie...