Obejrzałam pierwsze 20 minut filmu u znajomej, potem musiałam przerwać, a znajoma pożyczyła film komuś kto wyjechał za granicę. Mam zatem kilka pytań, do tych którzy obejrzeli film w całości.
Czy Every zobaczy twarz V i czy coś między nimi zaiskrzy?
O co chodzi z tym że V podobno jest jakimś nieudanym eksperymentem czy cos takiego( kolega wspominał).
W zwiastunie jest pokazana jedna scena kiedy dwoje ludzi chyba całuje się wśród latających na wietrze prześcieradeł (?), kim oni są?
I jaki koniec w ogóle ma film?
Bardzo proszę o odpowiedzi na pytania bo nie chce mi się czekać aż znajoma dostanie film spowrotem a nastąpi to dopiero po wakacjach.
UWAGA SPOILERY!!!!!!!!!
przeczytaj komiks:)))) ok wiec:
1.Evey nie zobaczy twarzy V czy zaiskrzy niby sie zakochuja w sobie ona go tylko caluje i nic wiecej
2. V byl jednym z wiezniow Larkhill i przeprowadzano na nim rozne eksperymenty dlaczego tam trafil nie wiadomo nawet w komiksie jest to owiane tajemnica
3. jesli chodzi o ta pare calujaca sie to Valerie ,Valerie byla w celi obok V scena o ktorej mowisz to czesc jej zycia ktore opisapisala na papierze toaletowym (jej biografia) ktory pozniej trafil w rece V
4. koniec ... a konca ci nie opisze:))))) koniec troche odbiega od tego w komiksie V ginie parlament zostaje wysadzony kanclerz Suthler,Creedy takze gina rodzi sie nowa wolna Anglia ( to tak w wielkim wielkim skrocie