nie mogłem wytrzymać sposobu wysławiania się głównego (jak mniemam) bohatera i wyłączyłem film po kilkunastu minutach. Estetyka dialogów zupełnie nie w moim guście.
On jest tak psychodeliczny, napompowany ideologicznie i robi solidne pranie mózgu :P to nie była kweistia tłumaczenia :P
f.... , napisałem, że nie mogłem wytrzymać sposobu wysławiania się bohatera - zupełnie go nie oceniam i (ponad sposób wysławiania, który jest zupełnie nie w moim guście) nie wyrażam na jego temat żadnych opinii. Naucz się rozumieć to co czytasz.
"zupełnie go nie oceniam"
pantyszek
ocenił(a) na:5/10
Jednak, jak widzisz, oceniasz ;)
Nie pamiętam już jak film się prezentuje z lektorem, bo od dawna unikam go jak ognia. Dziś akurat oglądałem V (po raz któryś) z napisami i w żaden sposób nie zniechęciły mnie wypowiedzi bohatera, przeciwnie, aż miło tego słuchać :P
przepraszam dekker, rzeczywiście jakimś cudem pojawiła się przy moim komentarzu ocena. w związku z czym twój post nabiera sensu a moja odpowiedź wręcz przeciwnie ;)
imho to wlasnie sposob wyslawiania,jego akcent sa swietne i dodaja temu filmowi duzo klimatu