PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=180040}

V jak Vendetta

V for Vendetta
2005
7,4 299 tys. ocen
7,4 10 1 298618
7,0 62 krytyków
V jak Vendetta
powrót do forum filmu V jak Vendetta

nie mogłem wytrzymać sposobu wysławiania się głównego (jak mniemam) bohatera i wyłączyłem film po kilkunastu minutach. Estetyka dialogów zupełnie nie w moim guście.

ocenił(a) film na 10
pantyszek

On jest tak psychodeliczny, napompowany ideologicznie i robi solidne pranie mózgu :P to nie była kweistia tłumaczenia :P

pantyszek

To skoro go nie obejrzałeś do końca, to jak możesz go oceniać i wyrażać opinię na jego temat?

Dekker789

f.... , napisałem, że nie mogłem wytrzymać sposobu wysławiania się bohatera - zupełnie go nie oceniam i (ponad sposób wysławiania, który jest zupełnie nie w moim guście) nie wyrażam na jego temat żadnych opinii. Naucz się rozumieć to co czytasz.

ocenił(a) film na 8
pantyszek

"zupełnie go nie oceniam"

pantyszek
ocenił(a) na:5/10

Jednak, jak widzisz, oceniasz ;)

Nie pamiętam już jak film się prezentuje z lektorem, bo od dawna unikam go jak ognia. Dziś akurat oglądałem V (po raz któryś) z napisami i w żaden sposób nie zniechęciły mnie wypowiedzi bohatera, przeciwnie, aż miło tego słuchać :P

ciUUUbaka

racja, pardon. nie wiem skąd ocena - widocznie odruch bezwarunkowy. ocenę wycofuje.

Dekker789

przepraszam dekker, rzeczywiście jakimś cudem pojawiła się przy moim komentarzu ocena. w związku z czym twój post nabiera sensu a moja odpowiedź wręcz przeciwnie ;)

ocenił(a) film na 7
pantyszek

imho to wlasnie sposob wyslawiania,jego akcent sa swietne i dodaja temu filmowi duzo klimatu

ocenił(a) film na 9
pantyszek

Może to wina braku organu jakim jest głowa?

Xedrios

A może wina rozwoju głowy i związanych z tym oczekiwań - nieco powyżej poziomu mdłego Infantylizmu...