PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=180040}

V jak Vendetta

V for Vendetta
2005
7,4 299 tys. ocen
7,4 10 1 298616
7,0 62 krytyków
V jak Vendetta
powrót do forum filmu V jak Vendetta

jaka apstrakcja

ocenił(a) film na 10

w dodatku fabuła nie tszyma sie kupy. Ten film nie potrafi sie nawet pożondnie nazywać powinno być "Fau jak Wendetta". Ale nie, muszom wimyslać jakieś połófki "wu" by ja miłośnik jenzyka polskiego niewiedzial o co biega. Pozatym ten film jest obezwładniajoncy, i oszukańczy. I wogule, co ten wajda chciał pokazać niszcząc pod koniec kościuł mariacki?
Tudziesz inne epizody typu "bladi hel" i inne "bladi hel", by zachować pozory że to dzieje sie we francji.

ocenił(a) film na 7
szarlich

No to Ci akurat za bardzo nie wyszło :/ :/ :/

szarlich

może wyjaśnisz teraz już "normalnie" czemu miała służyć Twoja wypowiedź?

ocenił(a) film na 7
szarlich

może byś tak nauczył się ortografii Ty "miłośniku jenzyka polskiego"?

nightmarrry

A nie domyślasz się że ten ktoś bardzo dobrze umie gramatykę? Trzeba znać zasady pisowni żeby robić błędy we wszystkich wyrazach ;) Rzadko mam okazje widzieć tak ciekawe i parodystyczne komentarze.

butterfly2402

To się nazywa prowokacja, odwiedź czasem forum onetu (chociaż nie będzie to miłe przeżycie) a zobaczysz znacznie więcej tego typu wypocin.

ocenił(a) film na 10
szarlich

Byłoby dziwne, gdyby w polskiej wersji imię bohatera wymawiano jako "Wu", skoro wszędzie pojawia się litera V...

szarlich

Ubaw tęgi, niebywały! Jeśli pisałeś ,,z marszu" i teksty są twoim wymysłem to respect son! :) Pozdrowienia dla intelektualistów którzy się nie połapali.

ocenił(a) film na 10
szarlich

"Bladi hel" brzmiało zabawnie, tak samo jak powtarzane często bollocks (twórcom chyba przypadli do gustu Sex Pistols... Anarchy In The UK!!! :D).O "W" zamiast "V" pisałam, mając na myśli mądrali z HBO czy Canal+, którzy w ten sposób podobno przetłumaczyli film!

ocenił(a) film na 8
szarlich

wszyscy święci, twój post sprawia mi ból...
wyliczę ci błędy, ot tak sobie:
aBstrakcja
tSZyma
pożONdnie
MUSZOM
połóFki
MIłOśNIK JęZYKA POLSKIEGO
FILM JEST OSZUKAńCZY???
WOGULE
Tudziesz
......

pominęłam coś?

mam ochotę "zgłosić do usunięcia" twój post.

ocenił(a) film na 9
i_truskawki

Ludzie, przecież on to napisał dla jaj, nie da się tego inaczej wytłumaczyć xD. To by była aPstrakcja hehehe xD

ocenił(a) film na 8
i_truskawki

Czy wszystkie 16-tki są takie głupie ? :) Pierwsza miesiączka was nie usprawiedliwia.

ocenił(a) film na 6
Arturro_P

Nie błysnąłeś wiedzą :) Miesiączka zaczyna się 2-4 lata wcześniej.

ocenił(a) film na 10
szarlich

remember remember

5 pazdziernik ...

użytkownik usunięty
szarlich

Rzeczywiście, Twój analfabetyzm jest wyjątkowo abstrakcyjny.

ocenił(a) film na 8

Brawo!Przejżałeś Wajdę i jego chytre plany podboju świata!! Juą sie bałem że nikt tego nie dostrzeże... ^^