7,2 145 tys. ocen
7,2 10 1 144732
6,5 29 krytyków
Vanilla Sky
powrót do forum filmu Vanilla Sky

Cameroooon

użytkownik usunięty

Hej Kto jeszcze pozamna uważa że Cameron zagrała swietnie??Powinna dostać ten złoty glob! A film jest super żeby jeszcze Penelope nie skakała jak potrzaskana a tom sie tak nie szczerzył...

użytkownik usunięty

Cameron zagrała świetnie. Była najlepsza z całej obsady. Rzeczywiście, należał jej się Złoty Glob, choć w sumie to nie wiadomo, z kim przegrała...

użytkownik usunięty

Już wiem, przegrała z Jennifer Connelly i "Pięknym umysłem". Rola bardzo odmienna, choć także drugoplanowa. Jeśli bym miał wybrać, to chyba jednak wskazałbym na Diaz, tym bardziej, że Connelly zgarnęła też Oscara i Baftę.

Zagrała świetnie, to prawda. Żwłaszcza w scenie, gdzie mówi: "Hello handsome" ...hmmm i jeszcze gdzieś. W tej chwili nie pamiętam, bo już dawno nie ogladałam tego filmu. ;]

Vanilla rules!!!

ocenił(a) film na 7
MacFly

Cameron zagrała poprawnie. Może nieco przerysowała swoją postać, można było podejść do niej miejscami nieco łagodniej. Jak dla mnie bardzo dobrze zagrałą Penelope, nie widziałęm jej w innych filmach, ale tutaj stworzyła bardzo ciepłą, sympatyczną postać, przede wszystkim z normalnymi, ludzkimi odruchami.
A film sam w sobie i tak jest świetny. Polecam:D