Film poniżej 0,poprostu nieporozumienie.Koleżanki moje zachwalały tak ten film więc wkońcu obejrzałam...Żałuje straconego czasu.
Nie znecie sie i tyle;] film jest piękny i wzruszający. Opowiada o wielkiej tragiedii... najwyrażniej nie dojrzałas jeszcze do takich filmów. Ot co ;]
podobno o gustach se nie dyskutuje ale chyba jstes troche niedojrzala do tego typu kina,fakt film jest ciezki ale skoro jestes zainteresowana tematem kina to powinnas sie troszke wysilic i postarac zrozumiec.obejrzyj go jeszcze raz,pozdro dla fanów cruisa
widac nie znasz sie na dobrym kinie i jak juz wczesniej ludzie zauwazyli - nie dojrzalas do niego, bez zrozumienia trudno cos polubic :)
Jak dla mnie, film byl/jest swietny. Polecam!
Film swietny, choc moze byc ciezki do zrozumienia za pierwszym razem;p. Soundtrack wysmienity, gra aktorow <choc jak dla mnie z wyjatkiem C. Diaz> na wysokim poziomie... I cudowny akcent Penelope Cruz... Mmmm:D
Nie, no film nie był nawet jakoś strasznie trudny w zrozumieniu, ale trzeba go doogladać do końca.I rzeczywiście bardzo dobra muzyka, świetny, poetycki wręcz motyw na początku filmu -ten głos P.Cruz "abre los ojos!".Niestety jak podobała mi się gra reszty aktorów, tak Cameron Diaz powinna dostać za tę rolę tylko Złota Malinę (zwłaszcza niektóre sceny... brrr) a nie jakieś nominacje do poważnych nagród.
nic dziwnego że był dla założyciela tematu trudny skoro go nie oglądał do końca,dla mnie ten film to przedewszystkim historia dla wrażliwców,prawdziwy majstersztyk,jeden z mojich uluubionych.