Bardzo słaby i nieciekawy film. Właściwie wszystko co w nim wartościowego pokazane jest w zwiastunie. Przez 3/4 filmu nie dzieje się nic a w końcówce wielkie nagmatwanie informacji. Słaba gra Cruisa - jego zachowanie nie różni się niczym od pozostałych jego filmów.
mulisz koles
co ci sie nie podobało? gra criusa? czlowieku stuknij sie w głowe. źle mi sie robi jak ktos takie pierdoły pisze, przepraszam za opryskliwosc ale mnie no....... rozrywa. nic sie nie dzieje przez 3/4 filmu a zlote mysli wypowiadane w tym filmie?
A przepraszam kolega lubi głupawe filmiki w stylu american pie gdzie nie można sie przemęczac i nie mozna meczyc szarych.
Co ty bys biedaku zrobił po seansie na MEMENTO czy cos z półki Lincha?
Co tacy ludzie szukaja w tym serwisie i jeszcze potrafia mowic (pisac)
Jesli ten film byl nudny to jestem ciekaw jaki jest ciekawy,moze "resident evil" ? albo "100 dziewczyn i ja".Dlaczego ludzie wypowiadaja sie na forum nie maja wogole pojecie na czym polega kino,czy ktos mi to wytlumaczy ??? ludzka glupota,a raczej zadza byc kim s lepszym,bo jesli TAKI czlowek wypowiada sie na na tmat jakiegos filmu,to ma raczej zdanie o sobie,ze zna sie na filamch...i to mnie deerwuje.Apeluje o slowa poparcie,poniewaz nie mam juz sily....po co wogole czytam te idiotyczne komentarze w stylu..."nudny film,slaba gra kogostam" . Jesli film jest slaby to raczej trzeba miec jakies argumenty,niby dlaczego Vanilla sky jest slabe ? bo jest nude ? nie nie nie juz nic nie pisze,bo mnie kurwica bierze. DO WSZYSTKICH KTORZY NAPRAWDE SZANUJA TA DZIELO<<#MAJMY SIE RAZEM <<A POKONAMY GLOPOTE !!!! :D :D:D Chyba przesadzilem....;)