7,2 145 tys. ocen
7,2 10 1 144732
6,5 29 krytyków
Vanilla Sky
powrót do forum filmu Vanilla Sky

jeżeli

ocenił(a) film na 1

jeżeli w jednym filmie gra beznadziejna aktoreczka -penelop i beznadziejny aktorczyna-tom to nic dobrego to nie wróży no i film jest .........jakby coś powiedzieć -młdły, zsiadły?????????w każdym razio ochydny

Padme

o aktorach...
No tak film się ciągnie i ciągnie... i cżłowiek się już gubi co ma myśłeć i sam nie wie czy ma to oglądać czy nie.
Nie zgadzem sie że ww. przez Ciebie aktorzy są marni! Po prostu raz są gorsi raz lepsi. Cruze i Cruz umieszczeni zostali pewnie tylko i wyłacznie ze wzgledu na ich urodę. A poza tym są parą i to ludzi miało przyciągnąć do kina. Polecam Ci oglądnięcie "Wszystko o mojej matce" z zachwycajacą P. Cruz i polecam Ci oglądniecie "Magnolia" z dobrym T. Cruze.
pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
wujektom

dzięki
obiecuja że oglądne i mam nadzieje że zmienie zdanie o tych aktorach buźka

użytkownik usunięty
Padme

witaj Padme
postanowiłem ocenić vS i cóż napotykam. Ostra niesamowicie w ocenie Padme. Hmm pojecia nie miałem ze mozna sie tak po aktorach przejechać. W tylu filmach grali, a Ty im tak pzrywaliłaś. Brawo.

ocenił(a) film na 1

witaj
ktoś musi krytykować bo widzę że większość ludzi jest zaślepiona urodą tych aktorów nie dostrzegając zupełnie ich miernych umiejętności aktorskich ale widzę że jednak ktoś oprócz mnie to zobaczył

użytkownik usunięty
Padme

przeciwnie
sadze niz Ty, z tego ze kilka osób kogoś skrytykuje nic nie wynika. powiem tak sam zajmuje sie krytyką, w innej dziedzinie niż film, i tam, tak jak i tu liczy sie doświadczenie. aktorzy których skrytykowałś mogą sie podobac lub nie, tak jak i role jakie grali, z pewnością nie sa to również równi aktorzy, ani tez równi sobie, jednakże nikt, kto ma doświadczenie w sferze filmu nie napisze o nich tak jak Ty. Nie cierpie lekcewarzenia innych ludzi, zwłaszcza takich, którzy już cos pokazali, osiagneli. tak wiec pzrykto mi ale oceniam Twój komentarz negatywnie i juz zmykam z tej dyskusji. wole jechac w góry.

ocenił(a) film na 1

no cóż
mam nadzieję że wyjazd w góry się udał i chcę tylko powiedzieć że tu mogą wypowiwiadać się wszystkie osoby także te niedoświadczone i ja do nich należe mam prawo kogoś krytykować i mam prawo robić to w sposób niedoświadczony rozwijam się i dlatego cenię sobie twoje zdanie i mam nadzieję więcej tekich "niedoświadczeń" nie pisać pozdrawiam

użytkownik usunięty
Padme

witaj
Padme
dzięki za list. prawo prawem, choć prawde mówiac nie lubię tego słowa w tym kontekście, nie mnóżmy praw bez potrzeby ;) ale do zreczy. jasne, to co piszesz jest prawdą. i nie neguję tego. jedynie chciałbym zauważyć, że jest coś takiego jkak krytyka, i choć nie roszcze sobie prawa do krytyki z prawdziwego zdarzenia, czasami mnie ponosi. odnośnie wypowiedzi. natomiast co do osob wypowoadiajacych sie, czyli np. Ciebie, to zyczę im wszystkiego dobrego. zwłąszcza filmu ;)