Ten film jest o niczym, pod sam koniec chyba sam reżyser się w tym wszystkim pogubił, bo jeśli ktoś rozumie o co w tym wszystkim ostatecznie chodzi, to bardzo proszę o wyjaśnienie:))Poimijam już fakt, że film jest zwyczajnie nudny
No moze nie jest tak porywajacy jak..
Notiing Hill, Dziennik Bridget Jones, Co Z Oczu To Z Serca i kilka innych trzymajacych w napieciu i oryginalnych filmow, ale jak dla mnie wystarczajaco duzo tego napiecia posiada.
A to, ze latwo pozwalasz sie scenarzyscie zdenerwowac i im dalej ogladasz, tym bardziej film cie wkurza... Coz, mi tez nie podobaja sie wszystkie filmy na swiecie.. Obejrzyj go jeszcze ze 2 razy , a jak nadal nie bedziesz wiedziala, o co chodzi, to z checia postaram sie przedstawic ci moja teorie..
prośba
wiesz co - jak mozesz to przedstaw mi od razu swoją teorię, będę bardzo wdzięczna:)) a moze wtedy sie zdecyduje na ponowne obejrzenie w/w filmu,pozdrawiam
Ja mam inna propozycje.
Pamietajac juz conieco z pierwszego ogladania, obejrzyj ten film jeszcze raz. Pamietaj, ze "sen" (jesli widzialas koncowke, to chyba wiesz, jaki sen?) zaczyna sie w momencie, kiedy David upada. Pomysl, kto jest specjalnie wprowadzona postacia (psychiatra?), a ktore osoby Davidowi mieszaja sie zupelnie.
Jest w tym filmie kilka luk, ale postaraj sie sama zastanowic, co i jak.
Obejrzysz, to pogadamy, ale nie wczesniej.