Film jest naprawde wciagajacy. Od 2 polowy filmu zaczyna troche sie mieszac, ale pod koniec filmu wszystko sie wjasnia. Swietna gra aktorska. POLECAM!!!
NO WLASNIEA JA PRZEGAPILAM KONCOWKE FILMU,CZY MOZE KTOS MI SZYBCIUTKO OPISAC JAK SIE SKONCZYLO,BO JESTEM POD WRAZENIE TEGO FILMU! 
Okazało się, że w wszstkeie wydarzenia po zaśnięciu bohatera na ulicy były Świadomym Snem. Swiadomy sen to jedno z pośmiertnych udogodnien oferwanych przez pewnąkorporację. Kiedy człowiek umiera - wymazuje mu się dowlną, określoną przez niego ilośc wspomnień i poddaje hibernacji, w której poże wyśnić własnąrzeczywistość. 

Nasz bohater zamówił świadomy sen po czy mz rozpaczy nażarłsiępigułek i umarł. Jako moment "sklejki" - połączenia wspomnień z życia ze snem wybrał moment przebudzenia na ulicy. TYel że już w trakcie śnienia podświadomośc naszego bohatera płata mu figle - i sielanka zaczyna być koszmarem. Tak więc psychiatra (z kórym rozmowa jest stałym, nawracającym elementem filmu ) to osoba stworzona przez naszego bohatera , mająca mu pomóc wyjaśnić wątpliwości. Ostatecznie w swoim śnie nasz bohater odnajduje korporację i każe się przebudzić - mimo że minęło już 150 lat od jego zahibernowania. FIlm kończy się gdy skacze on z budynku (w śnie) i otwiera oczy(w rzeczywistości... a moze nie ? - są 3 możliwe logiczne interpretacje zakończenia , ale o tym może kiedy indziej:) 

Pozdrawiam 
GoRo