Takie filmy nie powinny trwac dluzej niz 40-50 minut, godzina MAX. O ile sam pomysl jest nawet-nawet, to akcja saczy sie niczym krew z nosa, co powoduje ze widz z utesknieniem wyczekuje konca. Nie polecam tego filmu nikomu bo jest po prostu nudny, z wyjatkiem tych naprawde 'ciekawskich', co musza sami sprawdzic wszystko. Jesli chcecie zobaczyc jak nisko moze upasc i zdziwaczec czlowiek to swietnie trafiliscie.
A skąd wiesz ze w dupsko? Ja niczego takiego nie pamietam. Ale troche marna kopie mialem i nie widzialem dokladnie co tam sie dzieje:)
Pozdrawiam wielkiego konesera gatunku. Podczas oglądania miałem podobne odczucia; myślę że całość można by skrócić nie tylko do 40, ale nawet do 20 minut i tym samym zrobić z tego krótkometrażówkę, wtedy nie czekało by się ze znużeniem i niecierpliwością do końca i może bym przyznał jakieś 4/10. Film oczywiście odradzam, a tym którzy koniecznie chcą go obejrzeć polecam przeczytać opis pełen spoilerów i nie oglądać normalnie od początku do końca tylko poszukać wspomnianych scen. Nic nie stracicie.
Rzeczywiście trochę przespojlerowałem opis, ale w końcu takich filmów nie ogląda się dla zaskakującej fabuły i zwrotów akcji - więc mam nadzieję że jest to wybaczalne...:)
Jest na YouTube (jakość - jak na mój gust - naprawdę niezła):
/watch?v=3M17IJIj6wY
Miłego seansu.
Pozdrawiam.
Dokładnie, bida z nędzą... Rozwleczony jest ten film, półtora godziny o waleniu świni, super... zdecydowanie lepiej ten film wypadłby, gdyby trwał max 20 minut. Wszystko streścić, sprowadzić do uczuć i emocji bohatera a nie pokazywać tą biedną świnię, która jest ganiana po podwórku. Podziwiam jak ktoś obejrzał od deski do deski. Ja przewijałam.