PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=681716}
6,2 3,1 tys. ocen
6,2 10 1 3070
Vendetta
powrót do forum filmu Vendetta

i tak się to kończy, próba zrobienia amerykańskiego filmu przez brytyjczyków. I dostaliśmy mdły,
przewidywalny kinogniot. Gdyby Brytyjczycy trzymali się swojego klimatu filmy mógłby być
fenomenalny a tak to tylko 3/10

ocenił(a) film na 7
Unibet_78

Nie masz pojecia kolego ......ale nie szkodzi....zreszta jak u Ciebie LUDZKA STONOGA ma 8 PKT....to bez komentarza

ocenił(a) film na 3
pio5151

Ludzka stonoga ma 8 pkt za pomysł i wykonanie. Dawno nie widziałem tak obrzydliwego filmu i to mnie mega ujęło. Coś zupełnie innego.

Vendetta to słabizna.

ocenił(a) film na 7
Unibet_78

OK VENDETTA to nie jest dzielo sztuki ...ale od razu gniot....no coz mnie sie podobal.

A te "stonogi" to widzialem obie to znaczy oba filmy....i tu przyznaje racje......naprawde obrzydliwe!!!!
czekam na "minus" gwiazdki na FILMWEB.....bo i pierwszej i drugiej czesci sie naleza!!!

ocenił(a) film na 3
pio5151

Danny Dyer to mój brytyjski idol, bardzo go lubię i z ciężkim sercem dałem filmowi 3. Ale nie można oceniać filmu na więcej tylko dlatego, że gra tam ktoś, kogo lubimy.

ocenił(a) film na 3
Unibet_78

Masz rację, ten film jest kalką kalek (z klasycznym "Życzeniem śmierci" na czele) i do tego słabo skręconym. Nieźle się bawię, nawiasem mówiąc, gdy czytam: nie masz pojęcia kolego, jak możesz tak nisko oceniać, przecież MNIE się podobał, gusta są różne itd. itp.

ocenił(a) film na 5
Unibet_78

No dla mnie też średni