i tak się to kończy, próba zrobienia amerykańskiego filmu przez brytyjczyków. I dostaliśmy mdły,
przewidywalny kinogniot. Gdyby Brytyjczycy trzymali się swojego klimatu filmy mógłby być
fenomenalny a tak to tylko 3/10
Nie masz pojecia kolego ......ale nie szkodzi....zreszta jak u Ciebie LUDZKA STONOGA ma 8 PKT....to bez komentarza
Ludzka stonoga ma 8 pkt za pomysł i wykonanie. Dawno nie widziałem tak obrzydliwego filmu i to mnie mega ujęło. Coś zupełnie innego.
Vendetta to słabizna.
OK VENDETTA to nie jest dzielo sztuki ...ale od razu gniot....no coz mnie sie podobal.
A te "stonogi" to widzialem obie to znaczy oba filmy....i tu przyznaje racje......naprawde obrzydliwe!!!!
czekam na "minus" gwiazdki na FILMWEB.....bo i pierwszej i drugiej czesci sie naleza!!!
Danny Dyer to mój brytyjski idol, bardzo go lubię i z ciężkim sercem dałem filmowi 3. Ale nie można oceniać filmu na więcej tylko dlatego, że gra tam ktoś, kogo lubimy.
Masz rację, ten film jest kalką kalek (z klasycznym "Życzeniem śmierci" na czele) i do tego słabo skręconym. Nieźle się bawię, nawiasem mówiąc, gdy czytam: nie masz pojęcia kolego, jak możesz tak nisko oceniać, przecież MNIE się podobał, gusta są różne itd. itp.