W fakcie przeczytałem, ze autorka scenariusza do tego filmu byla Ilona Lepkowska, ale wtedy myslalem ze ten film to gniot a to jednak calkiem niezle kino. to jak jest w koncu ziomalice i ziomale?
naprawde brak mi slow dla twojej niewiedzy w glowie sie to nie miesci:/ moze lepiej skleisz kordek dobrze ? poza niezlymi widokami to film jest lipa :/
Pierdzielenie o Szopenie za przeproszeniem;P
Film jest oryginalny i podobał mi się bardzo. Nie tylko widoki, ale przede wszystkim sam pomysł i scenariusz są rewelacyjne (włącznie z zaskakującą końcówką). Niektórym moim znajomym się nie podobał ze względu na nieco "naturalistyczny" sposób pokazywania scen (np. zbliżenia twarzy) czy właśnie na efekty komputerowe. Ja zaś byłem pod dużym wrażeniem. Jeden z najbardziej oryginalnych filmów jakie oglądałem. Moja ocena - 9/10.
no dobra fanie stejdium erkejdium, ale jaki to ma zwiazek z pania lepkowska, jako autorka scenariusza? wprowadzasz ze sie tak wyraze burdel na forum i bede apelowal do moderatorow o zbanowanie twojego konta, i co nie jestes juz taki cwany?;>
Nie wiem czy to do mnie czy koło mnie, ale gwoli wyjaśnienia - "Pierdzielenie o Szopenie za przeproszeniem;P" to był komentarz do mojego przedmówcy, który chyba nie należy do życzliwych osób to raz, po drugie w bardzo opisowy sposób potrafi oceniać filmy ("lipa"). Też zaliczam się do tych "ignorantów", którzy nie są pewni, kto właściwie jest autorem scenariusza (bo w jednym źródle podane jest tak, w drugim inaczej). Fajnie, jeśli Polka maczała palce w tym obrazie, bo uważam go za naprawdę dobry i ciekawy film, ale nawet jeśli nie, nie zmieni to przecież mojej oceny filmu.
Jeśli idzie zaś o zgłoszenie do moderatorów w celu zbanowania...Wejdź sobie na forum odnośnie Mela Gibsona i przeczytaj temat założony przez młodocianego Żyda, który zjechał totalnie tego aktora i reżysera. Przeczytaj też "komentarze" zbulwersowanych ludzi, a wtedy zobaczysz, że moderatorzy/admini mają głęboko w d...pie to, co się dzieje na filmwebie...
PS. I jeszcze jedno - gdybym chciał komuś nawrzucać to na pewno nie posuwałbym się do bluźnierstw, możesz przepatrzyć sobie moje wypowiedzi na różnych forach (szczególnie polecam batalie nad poprawnością historyczną "Labiryntu fauna")