Nie ma to jak mieć w domu obrazy w własną gębą, i wszyscy w domu biją mu brawo jak wychodzi, hahahah
Do tego płaczę, że rasizm, a sam zachowuje się jak buc i przygłup na boisku, typ totalne 0 mentalne
Chłopiec masz problem bieda cię ciśnie a jedyne co ci się chce żeby to zmienić to poniżać kogoś komu się udało… ucz się od takich jak on a nie rżnij pajaca
Nic mnie człowieku nie ciśnie xD
Mam wystarczająco pieniędzy, robię co chce, i kiedy chce, gówno o mnie pajacu wiesz, a się prujesz. Won na magazyn, i mnie tu nie umoralniaj
Ty umoralniać możesz krótko i zwięźle sam siebie oceniłeś:)))) hahaha może jeszcze pogadamy na co wydajesz te ciężko zarobione pieniądze od tatusia rencisty;) hahaha
A chuy cię to śmierdzący interesuje na co wydaje moje pieniądze biedaku, to że siedzisz na rencie, to nie moja wina, idź pod żabkę może ci ktoś da na soplice alkoholiku hahaha
Dokładnie tyle samo powinno cię interesować na co wydaje piłkarz który strzelił gola w dwóch finałach ligi mistrzów… nic ci nie muszę pisać bo sam się obrażasz hahaha między nami gdybyś skończył ze zrozumieniem podstawówkę wiedziałbyś że to przede-wszystkim postać z książki Mickiewicza ale głodnemu chleb myśli (poproś ojca to może ci jeszcze poleje denaturatem za ostatnie pieniądze z rentki)
No prędzej na Trzaskowskiego niż na sutenera cpuna gangstera i kogoś kto wyłudza mieszkania od emerytów… na Nawrockiego głosuje ktoś tak mądry jak ty ;) osoba która soplice zna tylko z monopolu a transformersom daje 10 ;)))) hahaha geniusz nie człowiek
Ja pi3rdole hahahah, no wiedziałem, że jesteś tęczowym baranem hahaha
Kończę dyskusje z twoją marna i żałosną osobą, bo jak można głosować na taką chorągiewe, co drugie zdanie kłamiąc. Ty masz człowieku syndrom bitej żony, weź odrazu 10 ciapaków do domu lewaku, nara i nie pozdrawiam, ha tfuu!
PS. Lewak nie ma się już do czego przyczepić to patrzy na oceny filmów haha no typowy idiota rafałka
O gustach się nie dyskutuje ofermo losu
Idź włącz sobie transformes hahaha!! czy ty się nie przyczepiałaś co wisi na ścianie u kogoś w domu? Jednak ty masz większe dno za idola… „patrioto” ;))) drugi długopis jeszcze mu mentzen nic nie powiedział a ten już długopis w rękach trzymał i pytał gdzie gdzie panie Sławku podpisać lizus… wiadomo za Kaczyńskim bo rentki podnosi hahaha weź się do roboty a nie hejtuj poczytaj dla odmiany dowiedz się czegoś a nie strzelaj ślepakami śmieciu