PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559315}

Wątpliwości

To the Wonder
2012
4,9 4,2 tys. ocen
4,9 10 1 4223
5,0 23 krytyków
Wątpliwości
powrót do forum filmu Wątpliwości

Zabrakło niestety dinozaurów...były za to bizony i jeden żółw morski...O czym jest ten film ? O
pląsaniu, taplaniu się w błocie, teletubisiowatym "tulimy się !!!! teletubisie BARDZO SIE
KOCHAJA", a wszystko to z manierycznymi melorecytacjami wyszeptanymi natchnionym głosem w
tle. Niestety jak b. cenię Mllica za Cienką czerwoną linię, tak od czasu megalomańskiego Drzewa
życia zalicza równię pochyłą. Pretensjonalność tego filmu bije wszystko na głowę...Jak zwykle
drewniany Afleck oraz mój ulubiny Javier Bardem nie mają tu niestety wiele do zagrania...

RogerVerbalKint

:] przypuszczam, że Twoja recenzja jest bardzie porywająca od filmu - więc raczej go sobie odpuszczę. Byłam ciekawa czy plastusiowy Ben poruszy moje serce, ale skoro był tak drewniany jak zawsze to już lepiej skieruję uwagę na inne dzieła.
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 2
TooTiki

Z czystej ciekawości jednak zaliczyłbym ten film, nawet po to aby wyrobić sobie o nim WŁASNE zdanie i ew. wyrazić krytyczną, bądź pochlebną opinię...W końcu Mallick to nie Uwe Boll...

użytkownik usunięty
TooTiki

Brawo. Niech inni myślą za Ciebie.

Jeśli byłaby to dla mnie filmowa pozycja obowiązkowa, to żadna opinia nie miałaby dla mnie znaczenia. Ale skoro była to tylko jedna z dzikiego mnóstwa propozycji - wolałam zaoszczędzić czas i przenieść zainteresowanie na inny obiekt. Potrafię samodzielnie myśleć - złośliwe komentarze możesz sobie darować.