Film taki śmieszny ze jak go se przypominam to ciągle smiac mi sie chce, jakie teksty W skali od 1/10 daje 11/10 :PP
Racja.
Ten film wymiata (choć 11/10 bym mu nie dał). SRK jako Forrest Gump jest najlepszy!!
Co w tym filmie było śmiesznego?? Tragedia Shankara?? okrucieństwo Raja?? Chyba ja nie mam poczucia humoru jeżeli ten film był śmieszny
jezu... dla mnie to straszne co mówisz.... ja sie przy nim popłakałam ... i dla mnie to było straszne...
no dokladnie ten film wcale nie byl smieszny!co za pieklo musieli przejsc Shankar i reszta krzywdzonych przez Raya!lacze sie z Toba w bolu Ewelino;(
hmm.. właśnie sobie ten film obejrzałam i też się zastanawiam co w nim było śmiesznego?? Kurczę.. nie bo nie wiem.. ;) no.. może początkowe sceny - akcja z konopiami indyjskimi itp.. ale to była maluteńka część filmu.. po której raczej nie można powidzieć, że był śmieszny.. ajjj...
fabuła filmu rzeczywiście nie była śmieszna, a wręcz przeciwnie tragiczna. Natomiast sposób nakręcenia niektórych scen(dajmy na to tę jak Shahrukh Khan biegnie z kilmoetr po spadającego ptaka, a ten dalej spada spada i spada) są troszeczkę odrealnione i przesadzone. Film bardzo mi się podobał, chociaż myślę, że dopracowanie niektórych szczegółów nikomu by nie zaszkodziło, a raczej pomogło i bylo wskazane.
Jak dla mnie 9/10