Węgiel

Koyla
1997
7,7 895  ocen
7,7 10 1 895
Węgiel
powrót do forum filmu Węgiel

Film taki śmieszny ze jak go se przypominam to ciągle smiac mi sie chce, jakie teksty W skali od 1/10 daje 11/10 :PP

ocenił(a) film na 7
wiola_11

Racja.
Ten film wymiata (choć 11/10 bym mu nie dał). SRK jako Forrest Gump jest najlepszy!!

wiola_11

Co w tym filmie było śmiesznego?? Tragedia Shankara?? okrucieństwo Raja?? Chyba ja nie mam poczucia humoru jeżeli ten film był śmieszny

wiola_11

jezu... dla mnie to straszne co mówisz.... ja sie przy nim popłakałam ... i dla mnie to było straszne...

ocenił(a) film na 10
wiola_11

no dokladnie ten film wcale nie byl smieszny!co za pieklo musieli przejsc Shankar i reszta krzywdzonych przez Raya!lacze sie z Toba w bolu Ewelino;(

Nur_Jahan

hmm.. właśnie sobie ten film obejrzałam i też się zastanawiam co w nim było śmiesznego?? Kurczę.. nie bo nie wiem.. ;) no.. może początkowe sceny - akcja z konopiami indyjskimi itp.. ale to była maluteńka część filmu.. po której raczej nie można powidzieć, że był śmieszny.. ajjj...

wiola_11

fabuła filmu rzeczywiście nie była śmieszna, a wręcz przeciwnie tragiczna. Natomiast sposób nakręcenia niektórych scen(dajmy na to tę jak Shahrukh Khan biegnie z kilmoetr po spadającego ptaka, a ten dalej spada spada i spada) są troszeczkę odrealnione i przesadzone. Film bardzo mi się podobał, chociaż myślę, że dopracowanie niektórych szczegółów nikomu by nie zaszkodziło, a raczej pomogło i bylo wskazane.
Jak dla mnie 9/10