PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737287
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

8/10

użytkownik usunięty

nie wiem tylko dlaczego kiedy Gandalf wisiał nad przepaścią nikt mu nie pomógł tylko się patrzyli na niego, strasznie bezsensowna i irytująca jest ta scena, ale film ogólnie fajny i ocenka jak wyżej

użytkownik usunięty

Hmm... moze dlatego ze tak jest ta sytuacja opisana w ksiazce...? :)

użytkownik usunięty

ale chodzi mi ogólnie o tą sytuację, nie ważne czy opisana w książce czy pokazana w filmie, zamiast ratować to stoją i się patrzą :)

Musieli chronić Pierścień.

użytkownik usunięty
SpectrumMovie

no wiem, ale jak Gandalf wisiał to ten potwór już tam wpadł w przepaść, Frodo chciał ratować Gandalfa ale ktoś go tam przytrzymał i się patrzyli jak wisi :)

ocenił(a) film na 10

przypomnij sobie że byli ostrzeliwani przez Gobliny .Frodo był najważniejszy a Gandalf wiedział co robi

ocenił(a) film na 10

Przypomnij sobie że Gandalf spojrzał na Froda i kazał mu biec, po czym puścił się i poświęcił dla sprawy.

ocenił(a) film na 9

tylko szkopuł w tym że balrog swoim biczem go chwycil. Czy sądzisz, że frodo czy nawet cała drużyna by go wyciągneła?? Dziwne jest raczej to, że się chwilę utrzymał na rękach;)

użytkownik usunięty
kubanjan

no tak faktycznie, zapomniałam że był chwycony tym biczem :)

użytkownik usunięty
kubanjan

Balrog go nie chwycil biczem tylko go nim stracil/podcial a nastepnie spadl w przepasc. Gandalf dopiero po kilkunastu sekundach spada sam. Obejrzyj raz jeszcze ta scene.

Na moje to oni mogli wszyscy wskoczyć do tej dziury, na dole i tak tam była woda to jak każdy by wskoczył na bombę to by się nic nie stało, potem by załatwili Balroga i ruszyli dalej.

ocenił(a) film na 10
xedor

i dlatego tacy jak WY nie piszecie książek :) i bardzo dobrze :)