Ten film zmienił historię kina.... Niepowtarzalny, Magiczny, Cudowny. Film mojego życia:) Mogę to śmiało wykrzyczeć :)
10 do potęgi x osób się z tobą nie zgodzi ale...nie ja.Popieram...Super produkcja.Ale ma ogromne szanse na zdetronizowanie przez...mam nadzieję Hobbita.
Nie sadze :) Hobbit prawdopodobnie bedzie lepszy jesli chodzi o jakosc efektow specjalnych i bardziej dopracowany pod katem strony wizualnej niz "Władca", ale ogolnie uwazam ze "Hobbit" nie ma szans by stawac w szranki z "Władca" :) fabula, tresc i przeslanie ksiazki jest wyjatkowe jesli chodzi o "Władce". "Hobbit" to bedzie taka bajka fantasy dla doroslych. Sadze ze Jackson pojedzie po bandzie krecac "Hobbita" i wbrew pozorom nie bedzie to kolejna produkcja skierowana do najmlodszych jak to bylo w przypadku ksiazki.
wersia rozszerzona wspaniała. Mimo że znałem kinową doskonałem obejżałem ją z 5 -6 raz oglądając rozszerzoną wspaniale było patrzeć na nowe sceny. I przypominać sobie to wszyskto. Rewalcja. POlecam obejżenie rozszeżonej. Jest pełniejsza:)
Zgadzam się. Film jest świetny. Efekty specjalne powalają na kolana, fabuła pociągająca i ogólnie dobry pomysł.
film, a co dopiero książka! od wydania na początku lat 50. wciąż cieszy się ogromną popularnością, to ona tak naprawdę zapoczątkowała dzisiejsze fantasy ;) muszę przyznać, że ostatnio sklejałam okładkę w Drużynie Pierścienia, tak się wysłużyła od częstego czytania (pomijam fakt, że kupiona w antykwariacie, bo była w całkiem dobrym stanie po zakupie) :D A film... no cóż wczoraj po raz milionowy go obejrzałam. Wspaniały! :D
:) Film piękny i niepowtarzalny. Fajnie, że są jeszcze ludzie, którzy doceniają tego typu produkcje. Dzięki!
A ja oglądałem to wieeeele razy i zawsze tak samo uwielbiam ten film. A wczoraj obejrzałem wersję rozszerzoną LOTR: drużyna pierścienia.. 3h:48m to dopiero gratka. Polecam w HD