PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737287
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

Żeby trochę rozreklamować szczeciński maraton, pokusiłam się o stworzenie tutaj nowego wątku, mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi tego za złe ;), w końcu jest to post jak najbardziej na temat a i niektórym ta informacja może się przydać.
W kaaażdym razie - Multikino, 4.11 /godz. 19:00/ SZCZECIN :)

Zapraszam :]

ocenił(a) film na 10
minds

ha ha ha ja już mam bilet i wielką nadzieję, że nie odwołają tego maratonu z powodu zbyt niskiej frekwencji...ale odpukać-nie chcę zapeszyć:)
pozdrawiam

elizabela

Też mnie dziwi, że frekwencja jest TAK niska... Spójrzmy chociażby na ten sam maraton w Krakowie, który odbył się w nocy z 28 na 29.10.br. - 6 PEŁNYCH sal, a u nas? Nie rozumiem tego, ale w tym mieście chyba zawsze tak było.
Jeśli o odwołanie chodzi to nie sądzę, iż by się tego podjęli - Multikino ma zasadę, że nawet gdy siedzi na sali JEDNA osoba, seans się odbędzie. Bardziej martwi mnie to, czy po porażce tego maratonu (jednakże mamy do niego jeszcze tydzień /niecały/ więc może znajdą się chętni...) jeszcze kiedykolwiek będzie dane nam ujrzeć Władcę w kinie...

elizabela

a swoją drogą - porozmawiaj ze znajomymi, może byliby zainteresowani lub przekazaliby dalej?